Yani yaşı olan araçlar olmasından dolayı bindikçe yaptırırım mantığı zaten başta falso. Başına daha büyük masraf çıkartmadan direkt sanayiye atarak en iyisini yapmışsın.

Zaten ondan sonrası tamamen keyfi olarak gelişecek ufak tefek şeyler olduğunu düşünürsek çok da bir şey kalmamış. Vites topuzunun yanında direkt vites/el freni körüklerini yeniden yaptırmanı öneririm. Şayet koltuklar jilet gibi dururken onların eski durması pek de iyi olmaz.

Ön kapılara da powerbass S60C alıp taksan yeter de artar.

Sigortanın da o kadar tutması normaldir. Ehliyeti yeni aldın yanlışım yoksa yeni ehliyet alanlara güzel miktarlar çıkıyor. Bundan 1,5 sene evvel arkadaş kendisine motor almıştı 12K sigorta çıkmıştı öyle söyleyeyim.
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için hocam. Aklımda en başta olanlardan biri zaten vites körüğü-topuzu ve el freni körüğü. Arka hoparlörler yine idare ediyor ama önler fena halde kötü durumda. Zaten alacağım zaman buraya da kesin konu açarım.

Son düzenleme:
Daha ucuza hoparlör öneriniz var mı bu arada? Montaj dahil 5-6 tutsa kafidir.

Yani boşuna montaj parası ödemeye gerek yok, evde rahat rahat yapılacak bir montaj. Orijinal soketine uyacak şekilde soketli bir kablo yapıp Crossover'e bağlantılarını yapacaksınız. Zaten in +-, W+- ve t+- olmak üzere orijinal hattan alınacak sinyalin gireceği yer belli, woofer için çıkış belli, tweeter için çıkış yeri belli.

Ha montaj yaptırayım deseniz de zaten bunu takmaya 500/600₺ bir fiyat alırlar. Amfi yok bir şey yok.

Derseniz tüm hoparlörleri değiştireyim, o zaman Pioneer'in bilinen uygun fiyatlı hoparlörlerinden tercih edebilirsiniz. Ön taraf için component arka taraf için coaxial bir takım tercih edin ama.

Yani boşuna montaj parası ödemeye gerek yok, evde rahat rahat yapılacak bir montaj. Orijinal soketine uyacak şekilde soketli bir kablo yapıp Crossover'e bağlantılarını yapacaksınız. Zaten in +-, W+- ve t+- olmak üzere orijinal hattan alınacak sinyalin gireceği yer belli, woofer için çıkış belli, tweeter için çıkış yeri belli.

Ha montaj yaptırayım deseniz de zaten bunu takmaya 500/600₺ bir fiyat alırlar. Amfi yok bir şey yok.

Derseniz tüm hoparlörleri değiştireyim, o zaman Pioneer'in bilinen uygun fiyatlı hoparlörlerinden tercih edebilirsiniz. Ön taraf için component arka taraf için coaxial bir takım tercih edin ama.
Hocam, hani hiç bilmediğim mevzular, bu yüzden bu riski alamam diye düşünüyorum. Pioneer'dan örnek atabilirseniz çok iyi olur.

Yaptırmadık aracın diri duruşu ve kaporta hasarı olmayışını değerlendirdim. 22 yaşındaki bir araca güvenle binebilmek için her türlü motor bakımını ve alt takımını zaten yaptırmak gerektiğini biliyordum hocam.
Burada yanlış yapmışsın, bu Fiat veya normal bir araba değil. İtalyan aygırı ama yapacak bir şey yok; sanayiye çekmekle iyi yapmışsınız. Şahsen böyle maliyeti yüksek bir araba da full kapsamlı ekspertiz yaptırırdım.

Burada yanlış yapmışsın, bu Fiat veya normal bir araba değil. İtalyan aygırı ama yapacak bir şey yok; sanayiye çekmekle iyi yapmışsınız. Şahsen böyle maliyeti yüksek bir araba da Full kapsamlı ekspertiz yaptırırdım.

Vallahi yaptirmadim artik gecti diyebiliriz hocam. Sanayiye cekmek dediginiz gibi cidden iyi oldu.