Detaylar
Kim cevapladı?Captain Skriniar 86
Başarılı
Şarjlı masa lambası. Diğerlerinden farklı olarak ışığını söküp fener olarak da kullanabiliyorum.
Skyline R34 49
Uzman
Red Dead Redemption 2. Keşke hafızam sıfırlansa da yeniden oynasam dediğim oyundur. Bir de profilimde ki arabanın Hot Wheels'ı.
Honor Magic Watch 2. 4 yıl önce bir ay çalışıp almıştım. Yeri geldi boş derste kulaklık bağlayıp şarkı dinledim, yeri geldi tarih-coğrafya sınavlarında kopyanın dibine vurduk. Hâlâ taş gibi çalışıyor. Ben ondan razıyım.
Quntis Monitor Light Bar. Uzun bir süre oldu, neden daha önce almamışım dediğim ürünlerden biridir.
www.quntis.com
Quntis Monitor Light Bar Focus 52 cm (20.5 inch) Black, LED ScreenLinear Basic Plus, for Desk Home And Office
Fits 22"-29" monitors, glare-free with auto & stepless dimming.CRI95 LEDs,3000K-6500K color temp,and a secure clip-on design. Not for laptops or curved screens.
www.quntis.com
- Makaleler
- 1
Assassin's Creed Odyssey. Suyunu çıkardım oyunun.
10710 86
Başarılı
MCHOSE G75 Pro, muazzam bir klavye. Şarjı, RGB modu açıkken bile en az 2 hafta gidiyor.
Pixel TB 32
Üstün
Everest SGM-X7Pro tam net hatırlamasamda 6-7 seneden fazla olmuştur belki ve 100TL vermiştim ya da daha az olabilir.
Mouse pad ile beraber almıştım set olarak pad ilk sene öldü ama fare bozulmak bilmedi. Artık can sıkıntısından 1 sene önce yeni fare alıp onu da ikinci sisteme taktım hâlâ çok sağlam durumda.
Samsung Galaxy Tab s5e ilk çıktığı zaman alıp hâlâda memnun olduğum bir tablet. Ark Survival mobili iyi ayarlarda ilk bu cihazda oynamıştım o zamanlar iyi bilgisayarım yoktu.
Dahası vardırda çoğu aklıma gelmiyor şimdi
Mouse pad ile beraber almıştım set olarak pad ilk sene öldü ama fare bozulmak bilmedi. Artık can sıkıntısından 1 sene önce yeni fare alıp onu da ikinci sisteme taktım hâlâ çok sağlam durumda.
Samsung Galaxy Tab s5e ilk çıktığı zaman alıp hâlâda memnun olduğum bir tablet. Ark Survival mobili iyi ayarlarda ilk bu cihazda oynamıştım o zamanlar iyi bilgisayarım yoktu.
Dahası vardırda çoğu aklıma gelmiyor şimdi
Oyun kumandam ve kablosuz kulaklığım.