Detaylar
Kim cevapladı?BirForumcuKişi 84
Üstün
Fiskorela.
LeoTheLinuxEnthusiast6610 10
Uzman
Donmuş Ton Balıklı Maki. Isıtmıştık buzu çözünsün diye. Tadı o kadar korkunçtu ki Japonlar tatsaydı kültürel ayaklanma geçirirlerdi.
Sentient 10
Gelişen
Şu anki kullandığım laptop. RTX 3050'nin kötü olduğunu hiç bilmiyordum.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 3
Xbox kontrolcü bataryası.
Kardeşim istiyor diye Xbox kontrolcü almıştım. Batarya da alalım dedik. 6 ay geçmeden bozuldu. Kıl eden kısım lityum bataryalı bir aletin Xbox üzerinde bile yüzdelik olarak şarj miktarını gösterememesi. Tablet ve PC üzerinde kullanıyordu. Sık oynamayan birisi olarak arada bir şarja takıyorduk. Kim bilir ne zaman bozuldu da şarjı %15 civarına düşünce şarj olamadığını fark ettik. Kapasitesi harcadığı miktara göre gayet iyiymiş aslında. Düzgün bir raporlama yapsa çok daha önceden fark ederdik.
İthalatçıya gönderdim. Bakalım nasıl takla atıp da 6 ayda bozulduğu için yeni ürün vermemeye çalışacaklar. Kesin Amazon'a paslarlar. Onlara da Prime sahibi değilseniz düzgün şekilde ulaşamıyorsunuz.
Bunun dışında Amazon üzerinden satın aldığım her şey.
En ufak sorunda üreticiadı.com/contact-us adresine yönlendirmek dışında bir şey yapmıyorlar ve ilgili sayfa çoğunlukla çalışmıyor. İlk 14 gündeki sorunlar konusundaki tecrübelerim gayet iyi ama sonrası berbat.
Kardeşim istiyor diye Xbox kontrolcü almıştım. Batarya da alalım dedik. 6 ay geçmeden bozuldu. Kıl eden kısım lityum bataryalı bir aletin Xbox üzerinde bile yüzdelik olarak şarj miktarını gösterememesi. Tablet ve PC üzerinde kullanıyordu. Sık oynamayan birisi olarak arada bir şarja takıyorduk. Kim bilir ne zaman bozuldu da şarjı %15 civarına düşünce şarj olamadığını fark ettik. Kapasitesi harcadığı miktara göre gayet iyiymiş aslında. Düzgün bir raporlama yapsa çok daha önceden fark ederdik.
İthalatçıya gönderdim. Bakalım nasıl takla atıp da 6 ayda bozulduğu için yeni ürün vermemeye çalışacaklar. Kesin Amazon'a paslarlar. Onlara da Prime sahibi değilseniz düzgün şekilde ulaşamıyorsunuz.
Bunun dışında Amazon üzerinden satın aldığım her şey.
En ufak sorunda üreticiadı.com/contact-us adresine yönlendirmek dışında bir şey yapmıyorlar ve ilgili sayfa çoğunlukla çalışmıyor. İlk 14 gündeki sorunlar konusundaki tecrübelerim gayet iyi ama sonrası berbat.
kaanleclerc 5
Becerikli
iPhone 13 
Mustckmk 11
Uzman
Hocam merhaba merakımdan sormak istiyorum ben de aynı ekran kartını kullanıyorum ama son kullanıcı olarak bir eksisini görmedim 4060’a göre çoğu oyunda 10 15 fps daha yüksek verdiğini gördüm hatta sizi pişman eden şey tam olarak nedirZamanında RTX 4060 yerine RX 6700 XT almıştım. Sırf daha güçlü ve 4 gb fazla VRAM var diye hayatımda verdiğim en kötü karar hala o kararın bedelini ödüyorum.
Hocam isterseniz benim ya da sizin profilde konuşalım. Buraya yazarsam tartışma çıkabilir hem konunuzunda amacı sapar.Hocam merhaba merakımdan sormak istiyorum ben de aynı ekran kartını kullanıyorum ama son kullanıcı olarak bir eksisini görmedim 4060’a göre çoğu oyunda 10 15 fps daha yüksek verdiğini gördüm hatta sizi pişman eden şey tam olarak nedir
Kesinlikle Acer nitro 5 laptop. Ben mi teknoloji beceriksiziyim, beklentim mi yüksek, ya da gerçekten laptop çöp mü bilmiyorum ama hiç memnum değilim. GTA 4 gibi basit oyunlarda bile takılma oluyor arada sırada oyundan atıyor, oyun oynamıyorken bile kendi kendine oyuna giriyor garip bir laptop. 2016 yılında çıkan PS4 Slim ile oynarken bile daha çok zevk alıyorum.
Belki ben kullanamıyorumdur ama bir laptopta bu kadar sorun yaşamaz insan.
Belki ben kullanamıyorumdur ama bir laptopta bu kadar sorun yaşamaz insan.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Apple Watch Series 12 ve Apple Watch Ultra 4'ün tahmini fiyatı ne olur?
- Captain Skriniar
-
-