EkmekArasiSSD 1

Uzman
Makaleler
3
Yer
Ordu
Keenetic router kullanıyorum. USB ise cloud depolama amaçlı bağlı. Ancak router üzerinde torrent istemcisi kapalı ve kullanmıyorum. Sadece FTP açık ve buna da bir tek ben bağlanıyorum. USB üzerinde zaman zaman .scr ve .Ink gibi dosyalar beliriyor. seçtiğimde totalde 19 MB tutuyor. Google ve ChatGPT bana kesin bir cevap veremiyor. Nedir bu acaba?

Screenshot_20250118-015440_Cx Dosya Gezgini.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeme ait dosyaların ismi böyle olmaz üstüne hepsi aynı boyutta random bir uzantıda olmaz. Bak diğer config dosyalarının uzantısı var mı? Bildiğin solucan virüsü bu.
Tamam da modeme nasıl yerleşir ?
Bi kaynağı yok ki.
Bilgisayara taktım bunlar geldi desen tamam da.

.Ink kısayolların uzantısıdır.
.scr uzantısı tehlikeli olabilir. Yukarıdaki mesajlarda da belirtilmiş. Virüstotal'den geçirseniz iyi olur.

Modem ve routerlerin isimlerinde de geçiyor. Örnekler
.scr dosyalarının virüs olmama ihtimalini gösteren ve ilgili görünen şeyler..
SCR router ve modemlerle ilgili bir kavramın kısaltması. Bu kavramla ilgili dosyaların uzantısı da SCR olabilir.

The Sustainable Cell Rate (SCR) is the maximum number of cells that can be sent continuously over the connection. The SCR provides an upper bound on the conforming average rate of a connection. Depending on the type of traffic a connection is going to carry, the PCR and SCR may be similar or totally different

Sürdürülebilir Hücre Hızı (SCR), bağlantı üzerinden sürekli olarak gönderilebilecek maksimum hücre sayısıdır . SCR, bir bağlantının uygun ortalama hızına ilişkin bir üst sınır sağlar. Bir bağlantının taşıyacağı trafiğin türüne bağlı olarak PCR ve SCR benzer veya tamamen farklı olabilir.

Ayrıca Secure Cloud Router diye bir kavram da mevcut.

Son düzenleme: