Makaleler
1
Exclusive oyunların her platforma çıkması oyuncular için iyi haber ama Xbox'ın 3. parti geliştirici mantığından gitmesi konsollarını almak için bir sebep oluşturmuyor.

Exclusive oyunların her platforma çıkması oyuncular için iyi haber ama Xbox'ın 3. parti geliştirici mantığından gitmesi konsollarını almak için bir sebep oluşturmuyor.

Birisi bana yıllar önce Xbox oyunları PS'ye geliyor dese gülerdim.

Yavaş yavaş diğer Xbox exclusive’leri de Playstation için duyurulur. Komik bir durum. Halo da Playstation’a duyurulursa patlarım.

Zaten duyurulacak. Kasım veya aralık'da Starfield. 2025 yılında ise büyük IP'lerini getireceklerdir.
Duyururlarsa exclusive oyunlar arasındaki en büyük potansiyelini öldürmüş olur. Çünkü Halo’nun çok büyük bir kitlesi var. Ve o kitlenin bir çoğunluğu da Xbox fanboylarından oluştuğundan millet Xbox’ı protesto etmeye kadar gider.

Duyururlarsa exclusive oyunlar arasındaki en büyük potansiyelini öldürmüş olur. Çünkü Halo’nun çok büyük bir kitlesi var. Ve o kitlenin bir çoğunluğu da Xbox fanboylarından oluştuğundan millet Xbox’ı protesto etmeye kadar gider.

Gelecekte konsol savaşları yerine oyun konusunda Linux vs Wİndows savaşlarını görürüz artık. 🤣🤣

Vay a- hiçbir zaman inanmazdım şimdi şaka maka geliyor.

Duyururlarsa exclusive oyunlar arasındaki en büyük potansiyelini öldürmüş olur. Çünkü Halo'nun çok büyük bir kitlesi var. Ve o kitlenin birçoğunluğu da Xbox fanboylarından oluştuğundan millet Xbox'ı protesto eder eğer öyle bir şey olursa.

Artık firmalar bir oyunu tek bir platforma çıkarmak yerine(Nintendo hariç) birçok platforma çıkarmayı planlıyorlar. Sony bile artık konsolunun alınma sebebi olan özel oyunlarını PC'ye çıkartıyor. Benim düşüncem Xbox'ın oyunlarını her platforma çıkarması her Nesil'de Sony ve Nintedo'dan fark yiyeceklerdir. Gerçi Microsoft'un umurunda bile olmayacaktır. Xbox'ın arkasında trilyon dolarlık şirket olmasaydı kaderi çoktan Dreamcast olmuştu.