Saçım için ketoral kullanıyorum yüz için ise bepanthol kortizonsuz kremini kullanıyorum. Krem o kadar işe yarıyor ki saçlarımın derilerine de yediriyorum. Özellikle saçlarımın sınır bölgesine yedirdiğim zaman saçıma da faydası oluyor.
atak zamanlarında sensidrem olan krem işe yarıyor mu hocam dindiriyor mu direkt

atak zamanlarında sensidrem olan krem işe yarıyor mu hocam dindiriyor mu direkt

Yani sabah uyanıyorum alnım ve kaşlarımın etrafı kabuk kabuk oluyor ilk şampuan ile yıkıyorum sonra kremi sürüyorum. Kabuklu ve kızarmış bölgeye sürüyorum ve kabuklanma bitiyor ama kızarıklık kalıyor o da ertesi güne veya 2 güne geçiyor.

Hocam kaşınız peki sebo yüzünden mi döküldü bundan emin misiniz yoksa zaten normalde de dökülmeye meyilli çok gür olmayan kaşlarınız mı vardı?
Sebo yüzünden döküldü. Başlarda farkında olmadan çok oynadım. Koparıp atarak kaybettim ama atak döneminde deri dökülürken de azaldı kaşlarım.

Sebo yüzünden döküldü. Başlarda farkında olmadan çok oynadım. Koparıp atarak kaybettim ama atak döneminde deri dökülürken de azaldı kaşlarım.
Hocam tamam da geri çıkması lazım onların. Sonuçta kalıcı dökülme sağlayacak bir şey değil sebo araştırmalarım kadarıyla. bende de bazen boşluk oluyordu sonra kapanıyordu orası yani bilemedim.

Hocam tamam da geri çıkması lazım onların. Sonuçta kalıcı dökülme sağlayacak bir şey değil sebo araştırmalarım kadarıyla. Bende de bazen boşluk oluyordu sonra kapanıyordu orası yani bilemedim.

Hocam zaten boşluk oluştu demedim ki. Seyrelme oldu kaşlarımda. Ayrıca kaşlar yavaş çıktığı için sürekli sanki dökülme döngüsüne girmiş gibi oluyor. Bir atak dönemş geçtikten sonra çıkmaya başlasa diğer atak dönemine yakalanıyor yani.

Hocam zaten boşluk oluştu demedim ki. Seyrelme oldu kaşlarımda. Ayrıca kaşlar yavaş çıktığı için sürekli sanki dökülme döngüsüne girmiş gibi oluyor. Bir atak dönemş geçtikten sonra çıkmaya başlasa diğer atak dönemine yakalanıyor yani.
kaş yapısı ile alakalı hocam ya seyrek kaş tipleri için tamam da kalın kaşı olan kişilerde en ufak seyrelme görmedim ben arkadaşımda da var bildiğin kaşıyor hatta aynı kaşı yıllardır