Nerelerdesiniz postal hocam özlettiniz.Kural falan hikaye malum kişiler her haldi yer elleri güçlü diye de hiçbir şey olmaz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Ban yedim yeni açıldı.
Hocam neden kahvehane ve lokanta gibi yerler seçim günü kapalı kalıyor hala anlayabilmek mümkün değil.
Bende bilmiyorum hocam inan saçma geldi Bana'da.Hocam neden kahvehane ve lokanta gibi yerler seçim günü kapalı kalıyor hala anlayabilmek mümkün değil.
- Makaleler
- 43
İçki ve kafe olayı hariç iyi de, insanların içkilerine ve eğlence merkezlerine neden karışıyorlar onu anlamadım.
Çok haklısınız sayın esatka hocam.İçki ve kafe olayı hariç iyi de, insanların içkilerine ve eğlence merkezlerine neden karışıyorlar onu anlamadım.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
İçki ve kafe olayı hariç iyi de, insanların içkilerine ve eğlence merkezlerine neden karışıyorlar onu anlamadım.
Bazı tekeller umursamıyor bile zaten hocam. Yine satan satıyor yani.
Torpil alanlar yalamaya ve milleti kandırıp yalan haberler ortaya atıp yok terörist CHP ve zafer partisi filan deyip oy toplamaya çalışacaklar bakalım millet yiyecek mi?Bakalım koyuncuklar akıllanmış mı ?
Yoksa halen yalamaya devam mı edecekler![]()
Kafası iyiyken oy kullanmak isteyebilir ya da direkt oy kullanamayabilir.İçki ve kafe olayı hariç iyi de, insanların içkilerine ve eğlence merkezlerine neden karışıyorlar onu anlamadım.
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar