İçişleri bakanı gayet iyi zaten ve neden işlerini bıraksınlar ki? Hata yaptıklarında deseniz anlarım da.

3-5 operasyon yapınca "oooo mis" diyenlerden misiniz?

Kendisi Antep valisi iken bir araştırın neler neler olmuş.

Sonra SS'nun içeriye kırmızı halılarla aldığı adamlara operasyon yapmak mı başarı?

Eski dönemlerde şaibeler olmasın diye bırakırlardı genç arkadaşım.

Son düzenleyen: Moderatör:
3-5 operasyon yapınca "oooo mis" diyenlerden misiniz?

Soysuza bakarsak evet onlardanım. Var mı bir sıkıntısı?

Kendisi antep valisi iken bir araştırın neler neler olmuş.

Kolayı protesto ederken, Fanta mı içmesinden bahsediyorsun? Eğer o ise buna benzer her siyasetçinin komik ve rezil durumları oluyor.

Eski dönemlerde şaibeler olmasın diye bırakırlardı genç arkadaşım.

Yaş kaç? Hani 13-14 yaşında falan sandın sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soysuza bakarsak evet onlardanım. Var mı bir sıkıntısı?

Kolayı protesto ederken, Fanta mı içmesinden bahsediyorsun? Eğer o ise buna benzer her siyasetçinin komik ve rezil durumları oluyor.

Yaş kaç? Hani 13-14 yaşında falan sandın sanırım.

Aşağılama hususunda devamlılık arz edecekseniz baştan belirtin.

Bir de gelmiş bana yaş konusunda artistlik yapıyor.

Aşağılama hususunda devamlılık arz edecekseniz baştan belirtin.

Bir de gelmiş bana yaş konusunda artistlik yapıyor.

Soysuzdan kastım “süleyman soylu” idi.” "var mı bir sıkıntısı”ndan kastım da; rezil bir durumu yok son zamanlarda. Yanlış anlaşıldıysam, kusura bakmayın.

Soysuzdan kastım “süleyman soylu” idi.” "var mı bir sıkıntısı”ndan kastım da; rezil bir durumu yok son zamanlarda. Yanlış anlaşıldıysam, kusura bakmayın.

Edit: Ben yanlış anlamışım.

Soysuz kısmını da merak etme doğru anladım.

Ama 3-5 operasyon yapınca alkışlanacak bir adam değil. İlginç bir şekilde parlatılıyor. Yemeyin bunları diyorum. Antep valisi iken şehir IŞİD'lilerle dolarken seyretti durdu.

Son düzenleme:
Hocam valinin yetki alanına girer mi bu? Bilmediğimden soruyorum.

Vali'nin yetkisi oldukça fazla bir şehirde. Vali iç işleri bakanlığına bağlı ve İçişleri Bakanı tarafından teklif ediliyor ve CB kararnamesi ile atanmakta. (bu yeni sistemin aptalca durumu)

Kolluk kuvvetleri de o il sınırlarında vali ne derse onu yapar. Tabii ki yetkisi içerisinde.

Seyretti durdu.