Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Secure Boot açtıktan sonra hiçbir şeye giremiyorum. BIOS'a ve Windows'a girmiyor, siyah ekran. Parçalar çalışıyor.
RX400 ve 500 serisinde UEFI yazıyor ama UEFI çalışmıyor, çift BIOS olanlarda çalışan kartlar da var.
Sizin güncel bir ekran kartı ile veya işlemcide dahili GPU varsa onunla BIOS'a girip CSM'yi açıp Secure Boot'u kapatmanız lazım, öyle görüntü verir RX550.
AceTeq
Üstün
CMOS pinlerine tornavida gibi bir şey ile değdir ya da anakart pilini sök tak yap.
Gördüğüm en mantıklı cevap.
Secure Boot açtıktan sonra hiçbir şeye giremiyorum. BIOS'a ve Windows'a girmiyor, siyah ekran. Parçalar çalışıyor.
RX400 ve 500 serisinde UEFI yazıyor ama UEFI çalışmıyor, çift BIOS olanlarda çalışan kartlar da var.
Sizin güncel bir ekran kartı ile veya işlemcide dahili GPU varsa onunla BIOS'a girip CSM'yi açıp Secure Boot'u kapatmanız lazım, öyle görüntü verir RX550.
Hocam çok sağolun işlemcinin dahili gpusu ile görüntü alabildim kapattım secure bootuRX400 ve 500 serisinde UEFI yazıyor ama UEFI çalışmıyor, çift BIOS olanlarda çalışan kartlar da var.
Hocam çok sağ olun işlemcinin dahili GPU'su ile görüntü alabildim kapattım Secure Boot'u
Geçmiş olsun, bu seri kartların genel problemi.
emre binbuğa
Çalışkan
Hocam çok sağ olun işlemcinin dahili GPU'su ile görüntü alabildim kapattım Secure Boot'u.
Nasıl yaptın anlatır mısın aynı sorun var bende de.