Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

notorius

Üyecik
Secure Boot açtıktan sonra hiçbir şeye giremiyorum. BIOS'a ve Windows'a girmiyor, siyah ekran. Parçalar çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Secure Boot açtıktan sonra hiçbir şeye giremiyorum. BIOS'a ve Windows'a girmiyor, siyah ekran. Parçalar çalışıyor.

RX400 ve 500 serisinde UEFI yazıyor ama UEFI çalışmıyor, çift BIOS olanlarda çalışan kartlar da var.

Sizin güncel bir ekran kartı ile veya işlemcide dahili GPU varsa onunla BIOS'a girip CSM'yi açıp Secure Boot'u kapatmanız lazım, öyle görüntü verir RX550.
Disk bağlantılarını çıkartıp güç tuşuna 40 sn kadar uzun basın. Siyah ekran gelirse tekrar güç tuşuyla kapatıp tekrar 40 sn uzun basın. Bunu bir deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:

RX400 ve 500 serisinde UEFI yazıyor ama UEFI çalışmıyor, çift BIOS olanlarda çalışan kartlar da var.

Sizin güncel bir ekran kartı ile veya işlemcide dahili GPU varsa onunla BIOS'a girip CSM'yi açıp Secure Boot'u kapatmanız lazım, öyle görüntü verir RX550.

Çözüm

Hocam çok sağolun işlemcinin dahili gpusu ile görüntü alabildim kapattım secure bootu