Geçenlerde Windows 11 kurdum, ama kendi kendini yeniden başlatıp kalması yüzünden Windows 10’a geçmeye karar verdim. SSD’yi nasıl temizleyip Windows 10 kurabilirim? PC, Secure Boot hatasından dolayı açılmıyor. BIOS’tan mı yoksa USB flaş ile mi yapmak lazım? Yardım ederseniz sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Windows 10 ISO dosyasını Rufus ile USB'ye yazdırın. Daha sonra bilgisayarı USB'den boot edip kurulumda bütün gözüken diskleri silin. En son 1 tane disk kalacak. Onu seçip ilerleyerek temiz bir kurulum yapın.
Şunu da okumanızı tavsiye ederim. Kurulumda internet bağlantısı sağlanırsa, Windows sürücüleri otomatik olarak indirir. Fakat eski sürümleri indirebilir.
Şunu da okumanızı tavsiye ederim. Kurulumda internet bağlantısı sağlanırsa, Windows sürücüleri otomatik olarak indirir. Fakat eski sürümleri indirebilir.
Bugün Windows 10 kurulumunda internet sürücülerini nasıl kurabileciğinizi anlatacağım. Windows 11'de internet sürücüsü kurma seçeneği var, fakat bu Windows 10'da yok.
Windows 10'da kurulumda internet sürücüsünü kurmak için öncelikle bir USB'de internet sürücünüzün olması gereklidir. Eğer bir USB'de internet sürücünüz bulunuyorsa bu yöntemi uygulayabilirsiniz.
İnternet bağlantısı ekranına geldiğinizde "Shift + F10" tuşlarına basın. Bastıktan sonra CMD ekranı açılacak. CMD ekranına "explorer" yazın. Daha sonra açılan Windows Gezgini penceresinden USB'nizin içine girip internet sürücünüzü...
Windows 10'da kurulumda internet sürücüsünü kurmak için öncelikle bir USB'de internet sürücünüzün olması gereklidir. Eğer bir USB'de internet sürücünüz bulunuyorsa bu yöntemi uygulayabilirsiniz.
İnternet bağlantısı ekranına geldiğinizde "Shift + F10" tuşlarına basın. Bastıktan sonra CMD ekranı açılacak. CMD ekranına "explorer" yazın. Daha sonra açılan Windows Gezgini penceresinden USB'nizin içine girip internet sürücünüzü...
- Quezzy
- internet nasıl windows windows 10
- Forum: Windows 10
SSD format attım Windows 10 ISO dosyasını da Rufus ile yazdırmıştım. Windows 10 disk seçme ekranında kadar geldim, "Windows seçtiğiniz konuma yüklenmedi. Lütfen medya sürücüsünü denetleyin." diyor.Windows 10 ISO dosyasını Rufus ile USB'ye yazdırın. Daha sonra bilgisayarı USB'den boot edip kurulumda bütün gözüken diskleri silin. En son 1 tane disk kalacak. Onu seçip ilerleyerek temiz bir kurulum yapın.
Bugün Windows 10 kurulumunda internet sürücülerini nasıl kurabileciğinizi anlatacağım. Windows 11'de internet sürücüsü kurma seçeneği var, fakat bu Windows 10'da yok.
- Quezzy
- internet nasıl windows windows 10
- Forum: Windows 10
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 62
Eski bir sisteme kurulum yapmıyorum ama nedense BIOS'tan flaşı 1 sıraya aldım ve kurulum başladı sorunsuz. Kurmazsa yazarım tekrardan ilginiz için teşekkürler.@SemihXff, UEFI bir sisteme kurulum yapıyorsanız USB'yi Rufus'ta GPT olarak biçimlendirmeniz gereklidir.
Yeni konular
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-