Yer
Yalova/Merkez
Arkadaşlar merhaba, Segway Ninebot E2 kullanıcısıyım lastikleri temizlerken fark ettim ön motor lastiğinin kenarı böyle yırtılmış, dolgu lastik bu arada.
Bunu nerede değiştirebilirim? ne zaman değiştirmeliyim? tahmini fiyatı nedir hocalarım?
Bu şekilde kullanımı bir sorun oluşturur mu?
Teşekkür ederim.
1718295214553.webp

Merhaba. Ninebot F2 kullanıcısıyım. Kullandığınız bu lastikler şok emilimi özellikli, içi kısmen boş lastikler. Bu yırtık zamanla artacak ve ortadan ayrılacak duruma gelir diye düşünüyorum. Değiştirme şansınız varsa kendinden sızdırmaz tubeless modele geçebilirseniz daha keyifli olur. Bulunduğunuz yerde yetkili bir servis hizmeti bulunmuyor, baktım. Bunun yerine scooter hastaneleri, özel servisler bulabilir, destek alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba. Ninebot F2 kullanıcısıyım. Kullandığınız bu lastikler şok emilimi özellikli, içi kısmen boş lastikler. Bu yırtık zamanla artacak ve ortadan ayrılacak duruma gelir diye düşünüyorum. Değiştirme şansınız varsa kendinden sızdırmaz tubeless modele geçebilirseniz daha keyifli olur. Bulunduğunuz yerde yetkili bir servis hizmeti bulunmuyor, baktım. Bunun yerine scooter hastaneleri, özel servisler bulabilir, destek alabilirsiniz.
Tahmini ücreti ne çıkar hocam?
@YXEL Segwayın servisine götürsek bakmazlarmı hocam?

Son düzenleme:
Dolgu lastikler kalitesine göre değişir fakat adet fiyatını 500 liradan ucuza bulamazsınız. Lastik değişimi için işçilik 750-1000 lira isteyebilirler.

@Emir Bozat Yetkili servise götürme şansınız varsa tabi ki bakarlar, neden bakılmasın? İmkanınız varsa diğerlerini unutun. Biraz tuzlu olur belki ama garantisi olur cihazınızın. Aciliyeti yoksa yarın görüşme fırsatım olabilir, fiyat isterim yetkili servisten.

Son düzenleme:
Dolgu lastikler kalitesine göre değişir fakat adet fiyatını 500 liradan ucuza bulamazsınız. Lastik değişimi için işçilik 750-1000 lira isteyebilirler.

@Emir Bozat yetkili servise götürme şansınız varsa tabii ki bakarlar, neden bakılmasın? İmkanınız varsa diğerlerini unutun. Biraz tuzlu olur belki ama garantisi olur cihazınızın. Aciliyeti yoksa yarın görüşme fırsatım olabilir, fiyat isterim yetkili servisten.

Vallahi hocam aciliyetim yok lastik çöp olana kadar kullanacağım zaten, yarın fiyat isterseniz çok iyi olur hocam Teknosa üzerinden servise gönderebiliriz değil mi? Bu arada hocam Scooter'ı ilk aldığım gün zilini kırdım. O yüzden bir problem olur mu? Servis sıkıntı çıkartır mı?

Vallahi hocam aciliyetim yok lastik çöp olana kadar kullanacağım zaten, yarın fiyat isterseniz çok iyi olur hocam Teknosa üzerinden servise gönderebiliriz değil mi? Bu arada hocam Scooter'ı ilk aldığım gün zilini kırdım. O yüzden bir problem olur mu? Servis sıkıntı çıkartır mı?
Teknosa bu durumda destek olabilir mi sanmıyorum ama sormakta fayda var. Segway Türkiye yetkili satıcısı bile bu gibi durumlarda biz sadece satıcıyız diyerek servise yönlendiriyor. Zilin kırık olması taşıma durumuna engel olabilir ancak servis açısından sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

Teknosa bu durumda destek olabilir mi sanmıyorum ama sormakta fayda var. Segway Türkiye yetkili satıcısı bile bu gibi durumlarda biz sadece satıcıyız diyerek servise yönlendiriyor. Zilin kırık olması taşıma durumuna engel olabilir ancak servis açısından sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
Hocam istanbul kartala gidebilirim,kartalda segwayın yetkili servisi var mıdır? googledan biraz bakındım ama galiba var scooter'ada bakarlar herhalde. El ile götürsek alırlar sanırım. 1 Gün içinde hal edilir mi? yoksa uzar mı hocam?

@YXEL Hocam yetkili servis fiyatını sordunuz mu?

Son düzenleme:
Hocam İstanbul kartala gidebilirim, kartalda segwayın yetkili servisi var mıdır? Google'dan biraz bakındım ama galiba var scooter'ada bakarlar herhalde. El ile götürsek alırlar sanırım. 1 Gün içinde hal edilir mi? Yoksa uzar mı hocam?

@YXEL Hocam yetkili servis fiyatını sordunuz mu?
İş yoğunluğundan atladım inanım kusura bakmayın. Web sayfasından servis noktalarına bakıyorum, Anadolu yakasında servisi görünmüyor. Bağcılar'da servis noktası var. İşlem süresi için bir şey diyemem.