Detaylar
Kim cevapladı?Rahatlığı ve konforlu yaşamı nedeniyle şehir hayatı. Huzur ve sessizlik için köy hayatı olabilir.
Son düzenleme:
Rogue 9
Uzman
Şimdi ikisinin de eksi artıları var şehri seçsen olanak çok ama gürültüsüydü, kalabalık olmasıydı köyü de seçsen güzel hayat gibi görünse de her yer uzak market, AVM, restoran mestoran nerede bulacaksın anca köy bakkalı bulursun. O yüzden ben ikisinden de olsun diyerek hafif merkezden uzak ama öyle hayattan da kopuk olmayacak yerde müstakil bahçeli bir ev seçerdim. Dedemgil öyle bir eve sahip cidden tam istediğim gibi.
İkisini de tercih etmiyorum. Ortasını buldum, geçen yazdan beri seçimimden dolayı mutluyum.
Şehirler fazla kalabalık, kaotik, gürültülü, havası kirli, stres dolu. Köylerde de yaşaması zor, sosyal imkanlardan uzak, köylü komşularla hayat görüşleri çok farklı olduğundan sorun çıkma ihtimali yüksek, sağlık hizmetleri sıkıntılı.
Kasabaya taşındım, hem yerel sosyal imkanlar fena değil hem gerekirse otobandan 15 dakikada İzmir'de oluyorum. Kaotik değil, komşularla sorun yaşamıyorum, hava yeterince temiz, ağaçlar ve uzakta deniz manzarasıyla güne başlamak güzel. Sağlık hizmetlerinde sorun yok.
Şehirler fazla kalabalık, kaotik, gürültülü, havası kirli, stres dolu. Köylerde de yaşaması zor, sosyal imkanlardan uzak, köylü komşularla hayat görüşleri çok farklı olduğundan sorun çıkma ihtimali yüksek, sağlık hizmetleri sıkıntılı.
Kasabaya taşındım, hem yerel sosyal imkanlar fena değil hem gerekirse otobandan 15 dakikada İzmir'de oluyorum. Kaotik değil, komşularla sorun yaşamıyorum, hava yeterince temiz, ağaçlar ve uzakta deniz manzarasıyla güne başlamak güzel. Sağlık hizmetlerinde sorun yok.
miraçov
Üstün
Köy hayatı da nasıl köy hayatı kardeşim?
Atımla özgürce dolaşabileceğim, kırlarda gezebileceğim, geçim sıkıntısına düşmeden tabiri caizse tatil yapar gibi bir köy hayatından bahsediyorsak tabii ki köy hayatını seçerim. Ancak ülkemizde köy hayatı denildiği zaman geçim derdi, ekip-biçme, hayvancılık akla geliyor ve bu şekilde işliyor. Milyarder olup kendimi izole edip köye yerleşmediğim sürece şu anki ekonomik ve sosyal durumuma bakarak şehir hayatı diyorum.
Atımla özgürce dolaşabileceğim, kırlarda gezebileceğim, geçim sıkıntısına düşmeden tabiri caizse tatil yapar gibi bir köy hayatından bahsediyorsak tabii ki köy hayatını seçerim. Ancak ülkemizde köy hayatı denildiği zaman geçim derdi, ekip-biçme, hayvancılık akla geliyor ve bu şekilde işliyor. Milyarder olup kendimi izole edip köye yerleşmediğim sürece şu anki ekonomik ve sosyal durumuma bakarak şehir hayatı diyorum.
Köy hayatı yaşıyorum ama tam köy gibi değil doğal gaz internetim var kasaba benzeri bir yer ufak bir bahçem var keyifli oluyor araba sesinden falan uzak ama şehre 15 dk tam ortası yani.
- Makaleler
- 6
Eğer hocamızın bahsettiği gibiyse köy tabii ki şehir hayatından çok ama çok daha huzurlu bir hayat olur. Tabii ben doğduğumdan beri İstanbul'da yaşıyorum. Bence köy hayatı yaşayanlar daha uzun yaşıyorlar.Köy hayatı da nasıl köy hayatı kardeşim?
Buradaki gibi aşırı stres yok, organik gıdaya ulaşabilir vb.
Yeni konular
-
-
-
-
Sosyal medya videolarında kullanılan yaygın fontlar neler?
- DeadlyMania7
-
-
-
-
-