Şekeri bıraktım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 638
Belirgin bir değişiklik fark ettiniz mi? Şeker demek çay demek çay olmazsa şeker olmaz ama çaysız da hayat olmaz.

2 aydır abur cubur vs. tüketmiyorum, sonunda bırakabildim sanırım. Normalde her markete gidişimde bir şeyler alırdım ama artık canım da çekmiyor.

Birakmaya ugrasmadan biraktim gibi bir şey oldu. Eskisi gibi yemek yiyesi gelmiyor insanin.

Bende bugün itibariyle bırakma niyetine girdim. Her yemekten sonra tatlı yemeden duramazdım, en kötü çikolata falan yerim. Umarım bu illetten kurtulurum.

Fitness ile uğraştığım için.

Bende bugün itibariyle bırakma niyetine girdim. Her yemekten sonra tatlı yemeden duramazdım, en kötü çikolata falan yerim. Umarım bu illetten kurtulurum.
İlk bir iki haftayı atlatınca çok kolaylaşıyor. Gerisi zaten hiç canım çekmedi benim.

Belirgin bir değişiklik fark ettiniz mi? Şeker demek çay demek çay olmazsa şeker olmaz ama çaysız da hayat olmaz.
Sivilce çıkıyordu onlar kesildi. Kendini daha dinç hissediyorsun. Kilo vermek gibi bi düşünceniz varsa çok yardımcı oluyor.

Böyle konuları çok takıntı yapmaya gerek yok bence. Dozunda yediğin sürece sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…