Çok alakasız bir sebep ama olsun.😀Şeker öcü değildir. Arada abartıya kaçılmadıkça alınabilir. Yağlanmada asıl etken alınan ve harcanan kalori miktarıdır.
5-6 kilo fazlam vardı, o yüzden bıraktım. Bir yerden sonra canım çekmediği için de almaya devam etmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüzündeki şişlikler, sivilceler vs. onların baya azaldı. Kendini daha iyi hissediyorsun genel olarak eğer yağlıysanız kilo verme sürecinde de işinize yarıyor.
Bana düz duvara tırman veya şekeri bırak deseler düz duvara tırmanmayı seçerim o kadar zor ki bence yani nasıl markete girdiğinde aklına hiç şu çikolatadan, cipsten, jelibondan vb. almayım sadece protein, meyve alayım diyebiliyorsun sağlam disiplin.

Bana düz duvara tırman veya şekeri bırak deseler düz duvara tırmanmayı seçerim o kadar zor ki bence yani nasıl markete girdiğinde aklına hiç şu çikolatadan, cipsten, jelibondan vb. almayım sadece protein, meyve alayım diyebiliyorsun sağlam disiplin.
Benim de kışın öyleydi bulk yaparken ama bir yerden sonra yediğin gibi yememen de gerekiyor. 2 aydır öyle, şu an hiç zorlanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Marketler zaten bunun için tasarlanmış. Madem kendini kontrol edemiyorsun Cepte Şok veya tam bilmemekle birlikte A101 cepte tarzı uygulamalar var. Bu uygulamaları indir ihtiyacın olanı yaz ve sipariş et.