AKP dışı kim olursa oyum onadır. Tabii ki solcu olduğum için sonuna kadar CHP'ye vereceğim oyumu. Selçuk bayraktar gerçekten işinde başarılı bir mühendis CHP başa gelirse veya kim başa gelirse o mühendisi dışlamamalı muhakkak elinden tutmalı ve bırakmamalı. Başarılı işler çıkarıyor kendisi. Yiğidi öldür hakkını yeme.
Detaylar
Kim cevapladı?teknolojisefiri
Becerikli
Aa doğru benden bahsediyor haklısın. 100 sene önce anayasa yazmıştım birkaç tane sanırsam onu kastetmiş.
Boş ver değerli hocam reis denen şahısın nasıl biri olduğunu hepimiz biliyoruz kendimizi kandırmaya gerek yok. Kendisi Atatürk düşmanı ve Arap sevicidir.Aa doğru benden bahsediyor haklısın. 100 sene önce anayasa yazmıştım birkaç tane sanırsam onu kastetmiş.
Atatürk'ten bahsetmiyor kardeşim orada. Reis son derece Atatürkçü birisi. Atatürk düşmanı falan değil. Arap sevici evet doğru ama Atatürk düşmanı değil.Aa doğru benden bahsediyor haklısın. 100 sene önce anayasa yazmıştım birkaç tane sanırsam onu kastetmiş.
Mümkünse siyasetten uzak dursun.AKP dışı kim olursa oyum onadır. Tabii ki solcu olduğum için sonuna kadar CHP'ye vereceğim oyumu. Selçuk bayraktar gerçekten işinde başarılı bir mühendis CHP başa gelirse veya kim başa gelirse o mühendisi dışlamamalı muhakkak elinden tutmalı ve bırakmamalı. Başarılı işler çıkarıyor kendisi. Yiğidi öldür hakkını yeme.
Zaten mühendis biri siyasetten uzak durmalı yaptığı anladığı ve uzmanlaştığı iş'te iyi izler bırakıyorsa anlayacağı iş'te o'dur macera aramasına gerek yok.
Ya bırakın bu işleri yapmayın ya. Atatürkçü olsa atatürkün miras bıraktığı bu toprakları araplara satmaz onu geçtim kendisi ayyaş demişti zamanında.
Son düzenleme:
O yüzden mi Atatürk'le kendini denk göstermek için 15 Temmuz 2016'da Fetullah Gülen kankası ile bir tiyatro gösterisi hazırladıAtatürk'ten bahsetmiyor kardeşim orada. Reis son derece Atatürkçü birisi. Atatürk düşmanı falan değil. Arap sevici evet doğru ama Atatürk düşmanı değil.
Öyle demeyelim bence. Bu'da yanlış bir tabir hocam. Şöyle diyelim İslam'ı kullanarak milleti kandıran asla atatürkçü olamaz.
Bunu demek Recep Baltaş Müslüman demek gibi bir şey. Tayyipçilik hakkında şöyle bir şey buldum:
Erdoğanizm destekçileri, genellikle Osmanlı İmparatorluğu'ndan gelen kültürel ve geleneksel değerlerin yeniden canlanmasını talep etmekte ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılan Batı yanlısı sosyal reformları ve modernleşmeyi eleştirmektedirler.
Arap sevici olup nasıl Atatürkçü olunuyor abi? anlatsana
AKP ile CHP'nin ortak noktasını söyleyeyim mi?
CHP'ye Atatürk'ün partisi diye oy verenler var.
AKP'ye Tayyip'in partisi diye oy verenler var.
Yani, hayır.
CHP'ye Atatürk'ün partisi diye oy verenler var.
AKP'ye Tayyip'in partisi diye oy verenler var.
Yani, hayır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
15.000 TL'ye kadar film izlemek için QHD veya UHD monitör tavsiyesi
- derindevlethikmet
-
-
-