Konu Başlıkları Gizle
Selam dostlar,
Bugün size bu lastik markasını anlatacağım. Ben de aktif olarak kullanıyorum, o yüzden bu konuda deneyimliyim. Lastik fiyatları artık uçuyor, başımızın çaresine bakmamız gerekiyor. Umarım beğenirsiniz. Hafif bir anlatım olacak. İyi sosyaller dilerim.
Bugün size bu lastik markasını anlatacağım. Ben de aktif olarak kullanıyorum, o yüzden bu konuda deneyimliyim. Lastik fiyatları artık uçuyor, başımızın çaresine bakmamız gerekiyor. Umarım beğenirsiniz. Hafif bir anlatım olacak. İyi sosyaller dilerim.
Tarihçesi
Bu marka aslında çok köklü ve eskidir. Özellikle ağır vasıta konusunda nam salmış bir firmadır. Avrupa'da da çok biliniyor. Ama artık otomobil kısmına da girdiler. Ayrıca kendileri Avusturya markasıdır. İnceleyebilmeniz için size linkini bırakıyorum. Türkiye'de henüz bilinmediği için kafa karıştırması doğal.
Fiyatlar ve Kalitesi
Şu anda bu mantıklı bir tercih olacaktır. Semperit, aynı zamanda Continental’in bir markasıdır. Continental ve Semperit lastiklerini yan yana koyduğunuzda, birbirlerine ne kadar benzediklerini fark edeceksiniz. Fiyatları da bence şu anda hâlâ uygun. Bu arada ben çok memnunum. Yazlık olarak Continental, kışlık olarak ise Semperit’i aktif olarak kullanıyorum. Bu kesinlikle kalitesi düşük bir lastik değil; onun da altını çizmek isterim.
Son Sözler
Kesinlikle alınır. Lastik markalarında da maalesef ön yargı var. Ama çok haklılar, neticede bu malzeme can taşıyor. İnce eleyip sık dokumak şarttır. Ben sadece fiyat/performans olarak çok beğeniyorum. Bazen konular açılınca öneriyorum ama insanlar biraz burun kıvırıyor. Onlar da kendilerine göre haklılar tabii. Umarım anlattıklarım ile birlikte fikir sahibi olabilmişsinizdir. Yorumlarda buluşalım.
Son düzenleme: