Şener Üşümezsoy: "Marmara'da depremler bitti."

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Daffy Duck
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    marmara
@Görkem Say, adam batiskafla daldık diye anlatıyor ama "tellal" oluyor

Fatih Altayli bu deprem bitti muhabbetini de sordu hatta isim de verdi, Celal Sengor'da hangi veriye dayanarak boyle bir cikarim yapiyorlar dedi guldu gecti adam. Turkiye'de saglam ve guvenilir veri toplayan 2 yer var zaten birisi kandilli digeri de ITU ve ikisinin topladigi tum verilere de bu adam hakim

Hocam kime ne anlatıyoruz? Ben uğraştım ama bende aptallık ettim. Boş verin anlatamazsınız. Anlamazlar, onların amacı doğruyu öğrenmek ve söylemek değil. Boş verin anlatıp yormayın kendinizi.

Peki size bir şey soracağım. Bu adam depremler bitti diye uyduruyorsa neden herkesin aksine bunu böyle dile getiriyor? Çıkarı ne olur televizyonlara çıkmaktan başka?

Para için milyonlarca insanı kandırıp ölümüne sebep olacak aşağılık birisi yoktur herhalde.

Bu alternatif tip zirvalariyla millete kendi urunlerini sattiranlar var milyonlar takip ediyor, ekranlara cikiyor. Unutmayin bu ulkede para icin yeni dogan bebekleri oldurduler hicbir seye sasirmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…