Bütçe
7.000 TL

mete01

Üstün
Arkadaşlar bütçem 7.000 TL civarına çıktı ve silikonsuz kulaklık arayışındayım. Benim için mikrofon ve ses kalitesi önemli. Bu kulaklıklar arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Şu an Android telefon kullanıyorum ama önümüzdeki seneye kesin iPhone geçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
AirPods 4 iPhone'a gecmeye kararliysan. Ses kalitesi bakimindan hem Huawei'den hem Samsung'dan, hem de Sennheiser'dan iyi. Hatta bunlar arasinda en kotusu Sennheiser diyebilirim. Ilk defa silikonsuz kulaklik yaptilar onu da batirdilar. Huawei olan daha cok aksesuar gibi duruyor. AirPods'un ANC'siz olanini al derim ayrica. Sebebiyse ANC'nin AirPods 4'de cok dusuk olmasi. Tanimlamak gerekirse, sesi Buds FE kadar kesiyor. Bence degmez ANC modeli. Fikir degistirip silikonlu kulaklik istersen Huawei FreeBuds Pro 4 alabileceginin en iyisi.

AirPods 4 iPhone'a gecmeye kararliysan. Ses kalitesi bakimindan hem Huawei'den hem Samsung'dan, hem de Sennheiser'dan iyi. Hatta bunlar arasinda en kotusu Sennheiser diyebilirim. Ilk defa silikonsuz kulaklık yaptilar onu da batirdilar. Huawei olan daha cok aksesuar gibi duruyor. AirPods'un ANC'siz olanini al derim ayrica. Sebebiyse ANC'nin AirPods 4'te cok dusuk olmasi. Tanimlamak gerekirse, sesi Buds FE kadar kesiyor. Bence degmez ANC modeli. Fikir degistirip silikonlu kulaklık istersen Huawei FreeBuds Pro 4 alabileceginin en iyisi.

Yok hocam çok aşırı terletip kaşındırıyor. O yüzden silikonsuzdan devam edeceğim. Teşekkürler ben AirPods 4 sipariş edeyim.