Xasthur

Yetkin
Dexter, Monster: The Jeffrey Dahmer Story, Citizen X, No Man of God, Monster, Mindhunter, Henry: Portrait of a Serial Killer, Memories of Murder, 10 Rillington Place, The Boston Strangler, Zodiac, Hannibal, The Silence of the Lambs, The Honeymoon Killers, Bonnie and Clyde, Seven gibi hatırladığım bilindik yapımları izledim. Bunların dışında önerilerinizi almak isterim.

Dexter çok iyi değil mi ya. 7 de bırakmıştım geçen sene bir daha başladım şu an.

Hannibal'ın dizisini öneririm.

Bu arada seri katile girer mi bilmem ama kiralık katil isterseniz Polar var.

Dexter çok iyi değil mi ya. 7 de bırakmıştım geçen sene bir daha başladım şu an.

Hannibal'ın dizisini öneririm.

Bu arada seri katile girer mi bilmem ama kiralık katil isterseniz Polar var.
Dexter'ın finali de, Dexter New Blood'un finali de hayal kırıklığı yarattı bende. Yok en sevdiğim ilk 5 diziye girer.

Hannibal dizisini de izledim.
Nedense öneresim geldi: 12 Angry Men. Seri katillerle ilgili olduğu söylenemez ama bayağı severek izledim.
2 defa izledim 😄

Dexter, Monster: The jeffrey dahmer story, citizen X, no man of god, Monster, mindhunter, henry: Portrait of a Serial Killer, memories of murder, 10 rillington place, the boston strangler, zodiac, hannibal, the silence of the lambs, the honeymoon killers, bonnie and clyde, seven gibi hatırladığım bilindik yapımları izledim. Bunların dışında önerilerinizi almak isterim.

Otostopçu'yu öneririrm.

Dexter, Monster: The Jeffrey Dahmer Story, Citizen X, No Man of God, Monster, Mindhunter, Henry: Portrait of a Serial Killer, Memories of Murder, 10 Rillington Place, The Boston Strangler, Zodiac, Hannibal, The Silence of the Lambs, The Honeymoon Killers, Bonnie and Clyde, Seven gibi hatırladığım bilindik yapımları izledim. Bunların dışında önerilerinizi almak isterim.
Şahsiyet.