Detaylar
Kim cevapladı?Xasthur
Yetkin
You izledim yazmayı unutmuşum.You diye dizi vardı sanırım. Saplantılı adamı anlatıyordu.
Listeye ekledim hocam.
Katillerin piri Hannibal hocam gelmiş başlık şenlenmiş. Badlands izlemiş yazmayı unuttum. Manhunter ve The Night Of The Hunterı'da listeme ekledim. Belgeselleri izlemiştim hocam. Night Stalker'ı izlemedim onu da listeme ekliyorum.Zodiac(2007)
Badlands (1973)
Manhunter(1986)
The Night Of The Hunter(1955)
10 Rillington Place(1971)
Aklıma çok fazla bir şey gelmedi biraz düşünmem lazım.
Bir de hocam tercih eder misiniz bilmiyorum ama seri katillerle ilgili belgeselleride izleyebilirsin.
Conversations with a Killer serisi mesela Ted Bundy, Jeffrey Dahmer ve John Wayne Gacy için var. İzlemek isterseniz Richard Ramirez'i anlatan Night Stalker belgeselini de izleyebilirsiniz.
TheseusunGemisi
Başarılı
The Fall ve Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer.
İkisi de Netflix'de var. İlki dizi, ikinci gerçek bir seri katille ilgili belgesel. Oldukça iyi bir yapım. Dizilerden çok daha iyi vuruyor adamı.
İkisi de Netflix'de var. İlki dizi, ikinci gerçek bir seri katille ilgili belgesel. Oldukça iyi bir yapım. Dizilerden çok daha iyi vuruyor adamı.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 7
Don't F**k with Cats cidden çok iyi. Unutmuştum onu. Sürükleyici.
Xasthur
Yetkin
Hocam konu dışı olacak ama cidden Windows 2000'mi kullanıyorsun?Don't F**k with Cats cidden çok iyi. Unutmuştum onu. Sürükleyici.
Listeye ekledim.The Fall ve Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer.
- Makaleler
- 7
Ana bilgisayarımda Windows 10 kullanıyorum. Retro oyun oynadığım ve işlerle uğraştığım bilgisayarlarda XP, 98, 95, 2000, 2003 gibi eski işletim sistemlerini kullanıyorum. Eski tarayıcılarda Techolay'ın bazı özelliklerini kullanamadığım için User Agent düzenliyorum ve daha yeni bir tarayıcı kullanıyormuş gibi gösteriyorum. Tüm bilgisayarlarımda Chrome senkronize olduğu için de tüm eklenti ayarlarını ve ayarları aynı bıraktım. Eski bilgisayarları açmayalı biraz oluyor.Hocam konu dışı olacak ama cidden Windows 2000'mi kullanıyorsun?
Xasthur
Yetkin
The Good Nurse'i listeye ekledim. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile çok kötü filmdi bence. No Man Of God en iyi Bundy yapımı olabilir.