Birkaç şey denedim ama TR uzantılı siteye ticket atabiliyorum sadece MSI global üzerinden ticket atmama izin vermiyor. Direkt gönderiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Celik2TR
Uzman
- Makaleler
- 3
Size attığım linkten hesabınıza giriş yapın. Oradan gönderin. Merak etmeyin her türlü global'e gidecek mesajınız.Birkaç şey denedim ama TR uzantılı siteye ticket atabiliyorum sadece MSI global üzerinden ticket atmama izin vermiyor. Direkt gönderiyorum.
Size attığım linkten hesabınıza giriş yapın. Oradan gönderin. Merak etmeyin her türlü Global'e gidecek mesajınız.
Gönderdim.
Greetings, thank you for contacting MSI Support.
Thank you for reaching out and sharing your concerns. We understand how frustrating this situation can be, and we appreciate the opportunity to clarify MSI’s warranty policy.
Please be informed that shipping damage is not covered under MSI’s Standard Warranty. This is why we strongly advise customers to carefully and securely pack their units before shipping them to our service centers. Please be sure to package your items inside a sturdy carton box.
Please make sure the prodcut is well cushioned and secured using proper packaging material to prevent shipping damages. Ensuring proper packaging helps minimize the risk of damage during transit.
Please understand that MSI is not responsible for any loss or damages caused by shipping or improper packaging.
All the best,
MSI Customer Service Team
Size attığım linkten hesabınıza giriş yapın. Oradan gönderin. Merak etmeyin her türlü Global'e gidecek mesajınız.
Hocam THH'ye başvuracağım ama mersis no. Vergi no. Gibi bilgiler istiyor bildiğiniz üzere. MSI Türkiye distrübitörünün bilgilerini mi girmeliyim? Yoksa MSI'ın ismini yazmam yeterli olur mu?
Son düzenleme:
Celik2TR
Uzman
- Makaleler
- 3
Anlaşılan MSI müşteri hizmetleri ya konuyu doğru anlamadı ya da çeviri hatası oldu. Sizde verdiği cevabı okuyunca anlamışsınızdır. Sizi doğru anlamadıklarını. Sorun burada zaten kargo firmasından almış oldukları hizmet garantili değil. Ve size belge imzalattırıyor. Kargo firması sorumluluk almamak için. Zaten kargoda kırılan ürünleri MSI garanti kapsamına almıyor. Kargo çalışanı sizin ürününüzü fırlattı mesela. Şimdi siz belge imzaladığınız için o çalışana bir şey olmuyor. Yolda kırılan ürünlerde garanti kapsamında değil zaten işte kullanıcıyı böyle mağdur ediyorlar. Mesele çok yanlış anlaşılmış.Gönderdim.
Eki Görüntüle 117019
Greetings, thank you for contacting MSI Support.
Thank you for reaching out and sharing your concerns. We understand how frustrating this situation can be, and we appreciate the opportunity to clarify MSI’s warranty policy.
Please be informed that shipping damage is not covered under MSI’s Standard Warranty. This is why we strongly advise customers to carefully and securely pack their units before shipping them to our service centers. Please be sure to package your items inside a sturdy carton box.
Please make sure the prodcut is well cushioned and secured using proper packaging material to prevent shipping damages. Ensuring proper packaging helps minimize the risk of damage during transit.
Please understand that MSI is not responsible for any loss or damages caused by shipping or improper packaging.
All the best,
MSI Customer Service Team
Yani başvurmadan önce isterseniz daha açıklayıcı bir şekilde yazın mesajınızı. Yine böyle bir geri dönüş sağlanırsa o zaman başvurmayı tercih edin. Yetkili servisin bilgilerini yazmanız yeterli olacaktır.Hocam THH'ye başvuracağım ama mersis no. Vergi no. Gibi bilgiler istiyor bildiğiniz üzere. MSI Türkiye distrübitörünün bilgilerini mi girmeliyim? Yoksa MSI'ın ismini yazmam yeterli olur mu?
Son düzenleme:
Anlaşılan MSI müşteri hizmetleri ya konuyu doğru anlamadı ya da çeviri hatası oldu. Sizde verdiği cevabı okuyunca anlamışsınızdır. Sizi doğru anlamadıklarını. Sorun burada zaten kargo firmasından almış oldukları hizmet garantili değil. Ve size belge imzalattırıyor. Kargo firması sorumluluk almamak için. Zaten kargoda kırılan ürünleri MSI garanti kapsamına almıyor. Kargo çalışanı sizin ürününüzü fırlattı mesela. Şimdi siz belge imzaladığınız için o çalışana bir şey olmuyor. Yolda kırılan ürünlerde garanti kapsamında değil zaten işte kullanıcıyı böyle mağdur ediyorlar. Mesele çok yanlış anlaşılmış.
Yani başvurmadan önce isterseniz daha açıklayıcı bir şekilde yazın mesajınızı. Yine böyle bir geri dönüş sağlanırsa o zaman başvurmayı tercih edin. Yetkili servisin bilgilerini yazmanız yeterli olacaktır.
Ercüment Çözmez
Uzman
ServisPoint kargoda hasar gören ürünlerin sorumluluğunu müşterilere yüklüyor. Bu yüzden monitörümü elden teslim ettim.Cuma günü ServisPoint'e gitmek üzere kargoya vermiştim. "İçinde ne var, güzelce sardın mı?" diye sorular sordular. 2 kat strafor, 2 kat patpatla sarmıştım, bir kağıt imzalatıp gönderdiler. Bugün MSI yetkili servisi aradı "Monitörünüz yolda kırılmış, tamir edersek sıfırından pahalıya gelir. Geri göndermemizi ister misiniz?" dediler, kabul ettim ben de. Kutuyu açarken kayda alıp THH'ye başvursam olumlu sonuçlanır mı?
ServisPoint kargoda hasar gören ürünlerin sorumluluğunu müşterilere yüklüyor. Bu yüzden monitörümü elden teslim ettim.
Ya mentalimizden oluyoruz ya da paramızdan burada bir şekilde sömürüyorlar.
Celik2TR
Uzman
- Makaleler
- 3
Siz zaten açıklayıcı bir şekilde yazmışsınız sorununuzu aslında. Müşteri hizmetlerinin neden böyle bir geri dönüş sağladığına anlam veremedim.
Siz zaten açıklayıcı bir şekilde yazmışsınız sorununuzu aslında. Müşteri hizmetlerinin neden böyle bir geri dönüş sağladığına anlam veremedim.
Tekrar yazdım aynı şeyi yazarlarsa son çare THH kalıyor.
Hala ürünü iyice paketleyin ve gönderin cevabını veriyorlar
Son düzenleme:
Celik2TR
Uzman
- Makaleler
- 3
Hukuksal süreçleri hemen başlatın hocam. Çünkü firmanın genel merkezindeki müşteri hizmetlerinden de bize hayır yok anlaşılan. En kısa sürede devletimizin bu sorunu çözmesi dileğiyle. Umarım THH konuyu açıklığa kavuşturur ve gereken çözümü sağlar. Müşteri hizmetleri ile yaptığınız tüm görüşmeleri THH'ye göndereceğiniz belgelerinize ekleyin. Aynı şekilde genel merkez ilede görüşme sağladığınızı fakat size yardımcı olmadıklarını belirtin. Kargo meselesinide yazın ''İhtirazi kayıt belgesi'' imzalattırdıklarını vs vs. Yani kısacası yaşadığınız sürecin tamamını anlatın. Benim elimden bu kadar geliyor. Size katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana <3.Hala ürünü iyice paketleyin ve gönderin cevabını veriyorlarşaka gibi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-