ServisPoint teknik servis rezilliği

gabrielcan

Çalışkan
Hepsiburada üzerinden AMD Radeon 9060 XT Sapphire Nitro+ ekran kartı satın aldım. Ürünü bir süre kullandıktan sonra önce üzerindeki LED'ler sararmaya başladı, ardından LED'lerin bir kısmı tamamen yanmamaya başladı. Buna ek olarak kart sürekli AMD driver crash hatası veriyordu.

Bu sorunlar üzerine ürünü Hepsiburada'ya göndererek değişim talep ettim. Ancak işin asıl rezalet kısmı bundan sonra başladı. Ürün ServisPoint denilen servise gitti ve bana, bildirdiğim arızalarla hiçbir ilgisi olmayan bir raporla geri dönüş yapıldı. LED arızası ve driver crash sorunlarını açık açık belirtmeme rağmen, servis bambaşka bir şikayet üzerinden inceleme yapmış. Bu servis ile ilgili benzer bir sorun yaşayıp çözüm bulabilen birisi var mı? Ürünü iade edip kurtulmak istiyorum fakat Hepsiburada üzerinden ulaşan temsilcilerin ne kayıtlarımdan, ne şikayetlerimden anladığı var.

Ben de ekran kartı alacağım, ServisPoint olmamasına özen gösteriyorum.

Benim MSI anakartın PIN'i eğilmiş soket değiştirmek yerine düzelttiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada ki temsilcilerin yapabilecek bir şeyi yok olması gereken o servis değişim/iade kararı çıkarmalı ama ServisPoint de iyi değil zaten o yüzden uzatmadan THH başvurusu yapmanda fayda var.

Hepsiburada ki temsilcilerin yapabilecek bir şeyi yok olması gereken o servis değişim/iade kararı çıkarmalı ama ServisPoint de iyi değil zaten o yüzden uzatmadan THH başvurusu yapmanda fayda var.
Satıcı Hepsiburada olduğu için direkt onlara gönderdim. Servistekilerin ürünü incelediklerini bile düşünmüyorum. Servis raporunda müşteri şikayet kısmında "KAPANIYOR RGB HATASI" yazmasına rağmen servis g..ünden anlayıp ürüne çeşitli testler yapıp sorun bulamamışlar fakat ledlerin çalışmadığını görmemişler.

İsterseniz tekrar deneyin hocam çünkü THH verseniz bazı davalar aylarca sürebiliyor.

İsterseniz tekrar deneyin hocam çünkü THH verseniz bazı davalar aylarca sürebiliyor.
Tatlı dille konuşmayı deneyeceğim. Bir firmayla öyle uğraştım. Nisan ayından eylül ayına kadar(icra işlemleri dahil) uğraştım ne yazık ki. THH'nin de bunlardan bir farkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…