Bu attığınız online UPS oluyor değil mi? Bende bakıyorum bu aralar ses konusu çok önemli tamamen sessiz mi?

Hayır bu line interactive UPS online UPS'ler ev kullanıcıları için ideal değillerdir. Online UPS'ler iş yeri hastane gibi yerlerde kullanılıyor ve aşırı ses yaparlar aynı odada asla duramazsınız. Elektrik harcaması da bayağı yüksektir. Ses konusunda arada bazen cızırtı oluyor oda fanlar çalıştığında oda nadir onun dışında hiç ses yok diyebilirim. Sadece elektrik gittiğinde ötmesi var ne yazık ki USB ile PC bağlanıp ayar çekilemeyen bir model en sade modellerinden ama ben çok memnunum.

Hayır bu line interactive UPS online UPS'ler ev kullanıcıları için ideal değillerdir. Online UPS'ler iş yeri hastane gibi yerlerde kullanılıyor ve aşırı ses yaparlar aynı odada asla duramazsınız. Elektrik harcaması da bayağı yüksektir. Ses konusunda arada bazen cızırtı oluyor oda fanlar çalıştığında oda nadir onun dışında hiç ses yok diyebilirim. Sadece elektrik gittiğinde ötmesi var ne yazık ki USB ile PC bağlanıp ayar çekilemeyen bir model en sade modellerinden ama ben çok memnunum.
Anladım, şuan kullandığım elektrikte topraklama yok çok fazla parazit ve gecikme yapıyor usblerde sistem kararsız çalışıyor vesaire işimi görür mü line interaktifler?

Anladım, şu an kullandığım elektrikte topraklama yok çok fazla parazit ve gecikme yapıyor usblerde sistem kararsız çalışıyor vesaire işimi görür mü line interaktifler?

Görmesi lazım line interactifler en son çıkan UPS modellerinden. Benim burada da dalgalanma filan çok oluyor asıl onun için almıştım. Elektrik dengesiz olduğunda devreye giriyor. Ama aşırı dalgalanma gibi dengesizlikler var sa bir elektrikçiyle görüş. Online UPS %100 korur ama aşırı ses yapar ve faturayı çok şişirir.