Konudaki 1 ve 3. mesajları okuduktan sonra İmkansız Aşk Algoritması uygulamamdan yaptığım teste göre kızdan red yeme olasılığınız %101 olarak gözüküyor.

Misal? Bakış açınız nedir (sizi kastediyorum).

Ek: Hocam hepsini yazın sonra kız ile ortaklaşa uyuşur musunuz diye test yapın. Şu anda örnekleri sunun. Hem anlarken yardımcı olur.

Ben ağır başlı ilgi manyağı olmayan kızlardan hoşlanıyorum.

Konudaki 1 ve 3. mesajları okuduktan sonra imkansız aşk algoritması uygulamamdan yaptığım teste göre kızdan red yeme olasılığınız %101 olarak gözüküyor.

4 5 gün sonra şansımı deneyeceğim bakalım.

Ben bir kızdan hoşlanırsam muhtemelen öyle söylemezdim. Ciddi anlamda hoşlanıysam şunları yapardım:

1- Semerkant kitabından sevdiğim bir bölümü okurdum

2- Bu bölümle ilgili yorumumu sunardım ve yorumlamasını isterdim. Mesela, "Senin düşüncen nedir?" diye bir soru yöneltirdim

3- Yorumunu beğendiysem Z kuşağı olup fakir kesimin dinlediği şarkılara yargı yapıp sonrasında yargılamasını ve yargılamasına göre karar alıp romantik bir biçimde çıkma teklifi ederdim.

Ek: Kızlarla tanışmak istiyorsam genelde kitap sorarım. (Sadece bir kere kitap sordum.)

Arkadaş olup kahve içmeye, vakit geçirmeye çıkın. Bir noktadan sonra açılmanıza gerek kalmaz. Niyeti yoksa da belli eder zaten.