Detaylar
Kim cevapladı?Mustafac41
Uzman
Misal? Bakış açınız nedir (sizi kastediyorum).
Ek: Hocam hepsini yazın sonra kız ile ortaklaşa uyuşur musunuz diye test yapın. Şu anda örnekleri sunun. Hem anlarken yardımcı olur.
Ben ağır başlı ilgi manyağı olmayan kızlardan hoşlanıyorum.
Konudaki 1 ve 3. mesajları okuduktan sonra imkansız aşk algoritması uygulamamdan yaptığım teste göre kızdan red yeme olasılığınız %101 olarak gözüküyor.
4 5 gün sonra şansımı deneyeceğim bakalım.
Geraltın kılıcı
Üstün
Kızdan bahsetmedim. İlgi alanlarından bahsettim. Bu da çok önemli.Ben ağır başlı ilgi manyağı olmayan kızlardan hoşlanıyorum.
Chloe Price
Uzman
Yaz." Selam bebek çık benimle".
Geraltın kılıcı
Üstün
Ben bir kızdan hoşlanırsam muhtemelen öyle söylemezdim. Ciddi anlamda hoşlanıysam şunları yapardım:
1- Semerkant kitabından sevdiğim bir bölümü okurdum
2- Bu bölümle ilgili yorumumu sunardım ve yorumlamasını isterdim. Mesela, "Senin düşüncen nedir?" diye bir soru yöneltirdim
3- Yorumunu beğendiysem Z kuşağı olup fakir kesimin dinlediği şarkılara yargı yapıp sonrasında yargılamasını ve yargılamasına göre karar alıp romantik bir biçimde çıkma teklifi ederdim.
Ek: Kızlarla tanışmak istiyorsam genelde kitap sorarım. (Sadece bir kere kitap sordum.)
Chloe Price
Uzman
Arkadaş nasıl olunur.Arkadaş olup kahve içmeye, vakit geçirmeye çıkın. Bir noktadan sonra açılmanıza gerek kalmaz. Niyeti yoksa da belli eder zaten.
Arkadaş grubunuzu arkadaş grubuyla birleştirmeye çalışın. Ders çalışın, okulda oturun, okul çevresinde falan oturun. Ne bileyim şaşırdım, doğal gerçekleşir böyle şeyler.