Halihazırda benzer bir şey yaşıyorum ve geçmişte de yaşadım. Her şey ve herkes unutulur, bittabi yaşanmışlıklar yoksa.
Platonik olduğun kişiyi unutman zor bir şey değil, dert etme.

hediye almıştım ufak doğru düzgün teşekkür bile etmedi
Bu odunluk degil haberin olsun, hediyesini istemedigin kisiye boyle yaparsin kisa kesmek amacinda. Hoslanmadigini ya da boyle bir ihtimal olmayacagini belirtmis. Ben milletin aldigi onca seye sevinmemisken elemanin verdigi cakmaga sevindigimi hatirliyorum.

Bu odunluk degil haberin olsun, hediyesini istemedigin kisiye boyle yaparsin kisa kesmek amacinda. Hoslanmadigini ya da boyle bir ihtimal olmayacagini belirtmis. Ben milletin aldigi onca seye sevinmemisken elemanin verdigi cakmaga sevindigimi hatirliyorum.

Haklı olabilirsiniz hocam. Belkide ben fazla kafamda büyütmüş olabilirim. Ama o kadar da soğuk tepki verecek kadar uzak arkadaş değildik yani o zamanda. Ve bir de sadece onunla kalmıyor kız genel olarak soğuk yani. Belki bana karşı da soğuk olabilir. Çok da kafada kurmamak lazım sanırım. Unutana kadar yapacak bir şey yok.

Kalede kaleci var diye gol de mi atmayacaksın? Lavuğun kızı elinden almasına izin verme.

Ne yapabilirim hocam? Direkt boş verip kızı unutmam gerektiğini düşünüyorum. Bana pek sağlıklı sonuçlar verecek bir kız olduğunu düşünmüyorum pek. Ama öyle görünce de içten içe üzülüyorum yani.

Bence aşırı düşünmeyin o kızı. Beni umursamayan kız yüzünden denemelerde il 2.'liğinden 34.'lüğe düştüm.

Benim de hoşlandığım kız yakın arkadaşımla sevgili oldu içime attım Allah daha iyilerini daha güzellerini çıkarır.