Oynanış bakımından gerçekten berbat bir oyun, core game loop o kadar sıradan ki, insanı 2. saatten sonra bıktırıyor. Fakat hikayesini çok seviyorum ben. Sırf hikayeye devam edebilmek için oyunu bitirmiştim. İnanılmaz tartışmalı bir oyun aslında. Oyun sıkıcı çünkü sıkıcı olması hikaye ile uyuşuyor gibi tuhaf bir durumu var. Arthouse film gibi bir oyun, bir yere de yerleştirilemiyor.

Hikaye çok güzel ama gerçekten o açıdan öneririm. Müzikler falan da baya hoş. Oynanış olarak övemiyorum, tuhaf bir seçim yapılmış orda. Film olarak öneririm ama death strandingi :D:D:D

Son düzenleme:
GTA IV

Soundtrackleri mükemmel olan bir oyun olsa da maalesef açık dünya, görev dizaynı ve optimizasyon kötü.

GTA III

Kötü ana karakter, kötü hikaye, kötü açık dünya, garip yapay zeka.

Call of Duty World at War

Fazlaca 2. Dünya Savaşı oynadıktan sonra her ne kadar farklı bir cepheyi anlatsa da. Eee yeter be deyip yarım bıraktığım oyun. Kısacası sarmadı.

Alan Wake

Kötü kamera açısı kötü düşmanlar, ilgi çekici olmayan hikaye, harcanmış atmosfer.

L.A. Noire

7-8 dava çözüp yarım bıraktığım oyun. Davalar aşırı sıradan ve ilgi çekici değil. Sürüş mekanikleri cidden kötü. Yalan söyleyip söylemediğini anlama mekaniği mistik. Yalan söylüyorsa genellikle çok belli ediyor. Göz kaçırma, yüzükle oynama, yere bakma gibi. Biri de gözünün içine baka baka yalan söyleyemiyor.

Fahrenheit

Güzel bir açılış, ortalara doğru aşırı bozan senaryo, kötü final ve polisiye için fazla mistik sahneler.

GTA 3 konusunda katılıyorum. Oyun cidden güzel yaşlanmadı, 1 yıl sonra çıkan Vice City'yi oynayınca 5-10 yıl ileri gitmişsiniz hissi veriyor.

Benim de alıp pişman olduğum en büyük oyun Hogwarts Legacy olmuştu, hiç hitap etmedi. Büyük bir hypela almıştım oysa.

Ben Rockstar oyunlarını bir türlü sevemedim. Bana gelmiyor abi. Çok sıkılıyorum her seferinde.