4 5 yıllık arkadaşına ilgi duysan zaten onunla ilişkin olurdu. Bu konuda taviz verme. Muhtemelen karşındaki kız hala çocuk. Bak şunu demiyorum sen ve o kız arkadaşlarınızla sevgili gibi olmayacaksınız tabii ki. Arkadaşlığın bir sınırı vardır ya da aranızdaki şeyin. Ve bu yüzden arkadaşsınızdır aksi halde zaten karşı cinste biriyle arkadaşlıktan öteye gidildiğinde flört veya ilişki başlar.

Ya şu ergenlikten çıkın ya da sevgilinizle kendinizi bir odaya kapatın ve sonsuza kadar oradan çıkmayın, kimseyle de iletişim kurmayın.

Annenin yakın erkek arkadaşları var mı? Babanın yakın kız arkadaşları var mı? Ciddi ilişki diyor ergen sevdalarından değil hiçbir erkek sevgilisinin bir erkeğin yanında dolaşmasını istemez.

Yani sizden sonra yakın arkadaş yapmıyor ki. Hadi çıkarttın 5 seneliği çöpe attın. Ayrıldığınız zaman ne olacak peki?

Ciddi diyorsunuz, ciddi ilişkiyi ne olarak anlıyorsunuz? İlişki 5-6 ayı geçince ciddi ilişki olmuyor, iki tarafta beraber yaşamayı yoklukta varlıkta birlikte olmayı kabul etmek ciddi ilişki oluyor, hayat tozpembe değil.

Ciddi ilişki diyor ergen sevdalarından değil.
Tamam işte, mis gibi öneri sundum ben de. İki kişi de hayatında kim var kim yok çıkartsın ve kendini bir odaya hapsetsin. Böylece ikisinin de hayatına hiçbir insan girmez, iletişim kuramaz. İnsanlığa da büyük katkı sağlamış olur.

Kimse sevgilisi varken veya evliyken gidip karşı cinsle sarmaş dolaş olabilir demiyor. Şu ergence onu takipten çıkart, bununla görüşme tripleriniz tamamen boş.

4 5 yıllık arkadaşına ilgi duysan zaten onunla ilişkin olurdu. Bu konuda taviz verme. Muhtemelen karşındaki kız hala çocuk. Bak şunu demiyorum sen ve o kız arkadaşlarınızla sevgili gibi olmayacaksınız tabii ki. Arkadaşlığın bir sınırı vardır ya da aranızdaki şeyin. Ve bu yüzden arkadaşsınızdır aksi halde zaten karşı cinste biriyle arkadaşlıktan öteye gidildiğinde flört veya ilişki başlar.

Arkadaş kalabilir ciddi ilişki değilse, tüm erkekleri, kızları çıkarmakta çocukca hareket.

Annenin yakın erkek arkadaşları var mı? Babanın yakın kız arkadaşları var mı? Ciddi ilişki diyor ergen sevdalarından değil hiçbir erkek sevgilisinin bir erkeğin yanında dolaşmasını istemez.

Ciddi diyorsunuz, ciddi ilişkiyi ne olarak anlıyorsunuz? İlişki 5-6 ayı geçince ciddi ilişki olmuyor, iki tarafta beraber yaşamayı yoklukta varlıkta birlikte olmayı kabul etmek ciddi ilişki oluyor, hayat tozpembe değil.
Yani şimdi bu ilişki 1 yıllık diyelim o arkadaşlık 5 sene dayanmış. Peki o ciddi ilişki 4 sene daha dayanacak mı? Şunu demeye çalışıyorum ayrıldığınız zaman 5 senelik arkadaşına geri istek attın diyelim o arkadaşın sana ikiyüzlü demez mi? Kesinlikle diyeceğini düşünüyorum mesafe korunduğu sürece bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kusura bakmayın ama karşı taraf bütün karşı cinsi potansiyel bir şey görüyorsa bu benim sorunum değil. Şeyden kastımı anladınız siz.

Tamam işte, mis gibi öneri sundum ben de. İki kişi de hayatında kim var kim yok çıkartsın ve kendini bir odaya hapsetsin. Böylece ikisinin de hayatına hiçbir insan girmez, iletişim kuramaz. İnsanlığa da büyük katkı sağlamış olur.

Kimse sevgilisi varken veya evliyken gidip karşı cinsle sarmaş dolaş olabilir demiyor. Şu ergence onu takipten çıkart, bununla görüşme tripleriniz tamamen boş.

Takipten çıkar diyen yok, bende ona karşıyım tüm erkekleri, kızları çıkarma hatasını bende zamanın yaptım, pişmanım ama gerçekten sevgilini seviyorsan onunla gelecek görüyorsan sınır koyacaksın.

Herkesin fikri kendine. Sevgilimin erkek arkadaşı olsun istemem o yüzden benim de olmaz. O yüzden ileride bana uygun bir kız bulursam arkadaş çıkarmakla uğraşmamak için normal kız arkadaş yapmıyorum.

Yani şimdi bu ilişki 1 yıllık diyelim o arkadaşlık 5 sene dayanmış. Peki o ciddi ilişki 4 sene daha dayanacak mı? Şunu demeye çalışıyorum ayrıldığınız zaman 5 senelik arkadaşına geri istek attın diyelim o arkadaşın sana ikiyüzlü demez mi? Kesinlikle diyeceğini düşünüyorum mesafe korunduğu sürece bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kusura bakmayın ama karşı taraf bütün karşı cinsi potansiyel bir şey görüyorsa bu benim sorunum değil. Seyden kastımı anladınız siz.

Çok kafanı yormana gerek yok. Bu tarz şeyler ihtimallerle olmaz. Kızın senden istediği çocukça. Böyle bir şeyi yapmayacağını insanların arkadaşları olabileceğini söyle.

Yani şimdi bu ilişki 1 yıllık diyelim o arkadaşlık 5 sene dayanmış. Peki o ciddi ilişki 4 sene daha dayanacak mı? Şunu demeye çalışıyorum ayrıldığınız zaman 5 senelik arkadaşına geri istek attın diyelim o arkadaşın sana ikiyüzlü demez mi? Kesinlikle diyeceğini düşünüyorum mesafe korunduğu sürece bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kusura bakmayın ama karşı taraf bütün karşı cinsi potansiyel bir şey görüyorsa bu benim sorunum değil. Şeyden kastımı anladınız siz.

1 yıllık bir ilişki ciddi ilişki olabileceğini düşünmüyorum, ciddiyetten kastınız nedir onu da anlamıyorum ,ciddiyet dediğin kızla gelecek düşünmek ,beraber ömür boyu aynı hayatı devam ettirebileceğini düşünmektir.

Takipten çıkar diyen yok, bende ona karşıyım tüm erkekleri, kızları çıkarma hatasını bende zamanın yaptım, pişmanım ama gerçekten sevgilini seviyorsan onunla gelecek görüyorsan sınır koyacaksın.
Tamam gelecek görebilirsin evlilik görebilirsin hayal da kurabilirsin. Bunlar olabilecek şeyler ama olay görmekle düşünmekle olmuyor. Genelleme yapmak gibi olmasın arkadaşım da sizin dediğiniz gibi düşünüyordu görüyordu ettirebileceğini düşünüyordu. Ama olmadı ayrıldılar. Bu olacak anlamına da gelmiyor yani herkes gelecek düşünebilir sevgilisiyle bu sadece ağızdan çıkan bir şey. Önemli olan bunu uygulamaktır yapmaktır.