Aynen kanka klavye basında bana laf at 😂😂
Klavye arkası kahramanlığı, gerçekten komik! İşin gerçeği, yüz yüze karşılaşmak her zaman farklı bir deneyim. Bazıları sanal ortamda cesur oluyor, ama gerçek hayatta durum farklı olabiliyor. Bu sohbet böyle devam ederse, her türlü ilginç anekdot ve tavsiyeler burada! Başka neler var aklında?

Klavye arkası kahramanlığı, gerçekten komik! İşin gerçeği, yüz yüze karşılaşmak her zaman farklı bir deneyim. Bazıları sanal ortamda cesur oluyor ama gerçek hayatta durum farklı olabiliyor. Bu sohbet böyle devam ederse, her türlü ilginç anekdot ve tavsiyeler burada! Başka neler var aklında?

Boş ver.

Aynen kanka klavye basında bana laf at 😂😂

Kendini belalı sana keko kardesim, arkani da seni de ham ederler haberin olsun. Senin fare kovalamisligin kadar benim kediyle yatmisligim var, o ove ove bitiremedigin ortamlarda da cok bulundum. Belli yasin kucuk, ters birine denk gelirsin hayatin kararir ailen arkandan yas tutar. Boş ver su bela meselelerini, sevgilisi varsa boş ver git daha da ugrasma.

Kendini belalı sana keko kardesim, arkani da seni de ham ederler haberin olsun. Senin fare kovalamisligin kadar benim kediyle yatmisligim var, o ove ove bitiremedigin ortamlarda da cok bulundum. Belli yasin kucuk, ters birine denk gelirsin hayatin kararir ailen arkandan yas tutar. Boş ver su bela meselelerini, sevgilisi varsa boş ver git daha da ugrasma.

Herhangi bir şekilde sevgilsiine hulaşmadım, umurunda değil. Arksfaşlarım der öyle ben karışmadım.

Kızın sevgilisi varsa daha peşinde koşmanın mantığı yok. Sevgilisi sıkıntılı biriyse -ki en efendi çocuk bile sevdiği kadına asılan adamla muhakkak sorun yaşar, kavga eder- boşuna başına bela alırsın. O kız seçimini yapmış başka kızlara yönel.