Astrea Virgo
Yetkin
Asıl soru, sevgilisinin olup olmadığını nasıl anlayacağız olmalıydı.
Asıl soru, sevgilisinin olup olmadığını nasıl anlayacağız olmalıydı.
Harbi ya.Asıl soru, sen sevgilisinin olup olmadığını nasıl anlayacağız olmalıydı.
Kızla arkadaş mısın ya da bir bağlantın var mı?
Hiçbir bağlantı yok direkt onu dedi.
Bağlantın yoksa hiç bulaşma. Belki kız kötü birisi. Mesela ben bu sene bir kıza aşık olmuştum sınıfta, ama kızın gerçek yüzü ortaya çıktı. 2 haftada soğudum.
Bağlantın yoksa hiç bulaşma. Belki kız kötü birisi. Mesela ben bu sene bir kıza aşık olmuştum sınıfta ama kızın gerçek yüzü ortaya çıktı. 2 haftada soğudum.
Kötü birisi derken dövmek anlamında demedim. Kişilik olarak dedim. Benim sevdiğim kız erkek gibiydi. Dışı feminim ama ruhu erkek gibiydi. Kız sevdiğim şarkıyı söylediğinde bile şarkıdan soğudum.
Hiç benzemiyor çok seviyordum onu.Kötü birisi derken dövmek anlamında demedim. Kişilik olarak dedim. Benim sevdiğim kız erkek gibiydi. Dışı feminim ama ruhu erkek gibiydi. Kız sevdiğim şarkıyı söylediğinde bile şarkıdan soğudum.
Boş ver bence. Dediğim gibi, denizde daha bir sürü balık var.
Eski sevdiğimi özledim aslında onla aramız çok iyidi, beni bıraktı. Bir anda hiç bir sebebi yokken. Ve onu sevmeyen arkadaşıyla arkadaş oldu.Boş ver bence. Dediğim gibi, denizde daha bir sürü balık var.