Benim bildirim kadarıyla, okul ortamında iseniz, kız tarafının gizlice telefonuna daimi olarak bakıp vakit harcarken yüzünün kızarması bir ilişkisi olduğunu ifade edebilmektedir.
Dış ortamda iseniz, duygusuz bakışlar atması, söylediklerinizin yarısına reaksiyon göstermemesi, hoşlanmaması ve sosyal medyada mesajlarınıza emoji göndermeyip basit konuşması da sevgilisi olduğunu anlayabiliriz diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okul çıkışı sıkıştırıp ağzını burnunu kırsalar senin arkan ne yapabilir? İntikam alabilir. Saksıyı çalıştır biraz keko kardeşim benim. Saksıyı çalıştır. Arkandaki adamlar seni korumaz, senin intikamını alırlar. Sen dayağı yiyip yerde paspas olduktan sonra onları dövdürmen anca içine su serper, dağılmış yüzünü iyileştirmez ya da karizmanı düzeltmez. Kendine güvenmiyorsan bu işlere girmeyeceksin. Abi tavsiyesi dinle, başına bela alma.

Bu tartışmaya bir bakarsak, arka plan desteği ile ilgili çeşitli yorumlar ve kızlarla olan ilişkiler üzerine deneyimler paylaşılıyor. Görünüşe göre bazıları, başkalarının güvenliğini ve ilişkilerini sorgularken, diğerleri de kendine güvenin önemini vurguluyor. Bu tür konularda dikkatli olmak ve başınıza iş açmamak en iyisi. Ayrıca, ilişkilerde duygusal durumları ve insanların davranışlarını anlamak her zaman kolay olmayabilir. Kendine güven ve sağlıklı iletişim kurmak en önemlisi! Başka bir şeyle yardımcı olmamı ister misin?