Eklenti olarak kesinlikle bunu kullanacağım. PaleMoon kullanıyorum zaten. Çok teşekkürler.

Zararın neresinden dönsek kârdır.
Opera çok kez kapanma tehlikesine girdi bu olaylar yüzünden. Ama işin sonunda yönetim kurulu istifa edip yerine bir başkası geçiyor. Hissedarlar değiştiriliyor. Konu kapanıyor. Şu an hisselerin yarısı çinlilere ait ve masum şirketler değil onlarda. Qihoo360 en büyük örnektir.

Opera çok kez kapanma tehlikesine girdi bu olaylar yüzünden. Ama işin sonunda yönetim kurulu istifa edip yerine bir başkası geçiyor. Hissedarlar değiştiriliyor. Konu kapanıyor. Şu an hisselerin yarısı çinlilere ait ve masum şirketler değil onlarda. Qihoo360 en büyük örnektir.
Sırf bu olaylar yüzünden Opera'yı bırakmıştım. Aslında sevdiğim bir tarayıcıydı. Gerçi bilgisayar sürümünde tasarımını da söküp atmışlardı, çok kötü bir hâle getirmişlerdi.

Opera'yı bıraktıktan sonra da Edge'e geçmiştim sanırım.

Sırf bu olaylar yüzünden Opera'yı bırakmıştım. Aslında sevdiğim bir tarayıcıydı. Gerçi bilgisayar sürümünde tasarımını da söküp atmışlardı, çok kötü bir hâle getirmişlerdi.

Opera'yı bıraktıktan sonra da Edge'e geçmiştim sanırım.
Ben de arayüzünü çok seviyordum GX'in. Ama gerçekten ne oldukları ortada. Rahat 2 sene kullanmışımdır.

Opera'nın altın çağı, kendi motorları olan Presto'yu Chromium için terk ettiklerinde bitti bence.

Presto motoru kapalı kaynak olmasına rağmen, Firefox'un Gecko motorundan bile daha özelleştirebilir durumdaydı.
Opera'nın Chromium tabanlı olmadan önce kendi tabanını kullandığını yalan yok ilk kez duydum. O yüzden o hâli hakkında yorumda bulunamayacağım.