Ömer_Yeter
Yetkin
Cyberpunk teması var çok güzel. Yine de olmaz mı? Sesler falan vujk vujk diye Cyberpunk sesleri.
Veri satmasıyla ön plana çıkan tarayıcılardan biri hocam bu tarayıcı. Ben ne olur ne olmaz diyerek Firefox'a geçtim geçen ggünlerde.
Cyberpunk teması var çok güzel. Yine de olmaz mı? Sesler falan vujk vujk diye Cyberpunk sesleri.
Veri satmasıyla ön plana çıkan tarayıcılardan biri hocam bu tarayıcı. Ben ne olur ne olmaz diyerek Firefox'a geçtim geçen ggünlerde.
Firefox yeni versiyonu ile gümbür gümbür geliyor açıkcası.Firefox'da artık Firefox değilki hocam. Floorp, zen, librewolf gibi forklarını kullanmak lazım.
Ben şu an zen kullanıyorum tavsiyede ederim sadece tek sıkıntı şu anlık DRM içerikleri (sadece Prime Video üzerinde kendim denedim ama yazılanlar üzerinde baktığımızda Netflix gibi platformlarda sorun çıkabiliyor) açamıyor. Onun için ekstra olarak uygulama indirmeniz lazım Microsoft Store üzerinden veya Edge, Chrome gibi tarayıcılardan izleyeceksiniz.
Firefox yeni versiyonu ile gümbür gümbür geliyor açıkçası.
Zen benim için çok karmaşık geldi yeni Firefox sürümü zaten zen gibi olmuş neredeyse
Maskot kit de ortalıkta dolaşmaya başladı.
Eki Görüntüle 235124
Eki Görüntüle 235125
Eki Görüntüle 235126
Mobilde Brave kullanıyorum yeni sürümü denedim hoşuma gitti masaüstünde zaten Firefox kullanıyordum.
Öneririm Nova ile daha iyi olacak.