Bir tane söylemem gerekirse Vivaldi yok olsun Opera candır arayüze önem veren biriyim açıkçası verilerimiz zaten her yerde o yüzden veri mahremiyeti konusunu bir tık sallıyorum.
Tek bir kişinin verisi önemsizdir, ama konu milyonlar olunca işler değişir. Mahremiyet, kaybedilene kadar değeri anlaşılmayan tek zenginliktir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi: Kişisel bilgileri bizim adımıza işlemeleri için satış ortaklarımızın yanı sıra diğer güvenilir işletmelere veya kişilere veririz. Kaynak: https://policies.google.com/privacy#enforcement
O zaman dostum neredeyse hiçbir yere kayıt olmaman lazım değil mi?
Çok hatalı bir bakış açısı. İlk olarak, bir yere kaydolmak ile kaydolduğun yerin senin verilerini alıp başkasına satması arasında bir ilişki yok. İkinci olarak, bir şirket kendi hizmetinde, örneğin YouTube'da, benim deneyimimi iyileştirmek için bir miktar veri toplayabilir; örneğin izlediğim videolara göre algoritma oluşturmak gibi. Ama aynı şekilde YouTube'un benim verilerimi başka bir firmaya satmak gibi bir hakkı yoktur. Bu durum sadece YouTube için değil, Opera, Discord hatta Techolay için de geçerlidir.

Yetmezmiş gibi, Opera aradan şirketleri çıkarıp direkt Çin Komünist Partisi'ne bütün verileri veriyor. Kim bilir o kadar insanın bilgileri ile ne yapıyorlardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok hatalı bir bakış açısı, ilk olarak bir yere kaydolmak ile kaydolduğun yerin senin verilerini alıp başkasına satması ile alakası yok 2. olarak bir şirket kendi hizmetinde örneğin YouTube benim deneyimimi iyileştirmek için bir miktar veri toplayabilir örneğin izlediğim videolara göre algoritma oluşturmak gibi ama aynı şekilde YouTube'nin benim verilerimi başka bir firmaya satmak gibi bir hakkıda yoktur bu durum sadece YouTube için değil Opera, Discord hatta Techolay içinde geçerlidir.

Yetmezmiş gibi Opera aradan şirketleri çıkarıp direkt Çin komünist partisine veriyor bütün verileri kim bilir o kadar insanın bilgileri ile ne yapıyorlardır.

Kanıt (merakımdan soruyorum sanırım vazgeçmek üzereyim)