Stormweaver
Uzman
Hocalarım Zen ile Vivaldi dikkatimi çekti, ne gibi farkları var?Vivaldi tavsiye ederim. İstediğin gibi özelleştiriyorsun. Arayüz gayet güzel bence. Bayağıdır kullanıyorum çok memnunum deneyin.
Hocalarım Zen ile Vivaldi dikkatimi çekti, ne gibi farkları var?Vivaldi tavsiye ederim. İstediğin gibi özelleştiriyorsun. Arayüz gayet güzel bence. Bayağıdır kullanıyorum çok memnunum deneyin.
Hocalarım Zen ile Vivaldi dikkatimi çekti, ne gibi farkları var?
Vivaldi kullanıyordum bir dönem, çok beğendiğim bir tarayıcı, kesinlikle öneririm.
Sağ olun hocam teşekkürler.Zen özelleştirme yapmak istiyorsanız seçenekler sunar. Eklentilerle daha da iyi yapabilirsiniz. Vivaldi'yi bilmiyorum pek.
Hocalarım Zen ile Vivaldi dikkatimi çekti, ne gibi farkları var?
Hocam Brave hâlihazırda yüklü fakat bana görüntüsü tuhaf geliyor. Bir de VPN paralı.
Vallahi hocam, görüntüsü hoşuma gitmiyor; tamamen kişisel bir durum. Opera'nın iyi olduğunu ben de biliyorum ama işte.Niye Opera istemiyorsun ki? 5 yıldır Opera GX kullanıyorum on numara tarayıcı. Onu niye sevmiyorsunuz?![]()
Cyberpunk teması var çok güzel. Yine de olmaz mı? Sesler falan vujk vujk diye Cyberpunk sesleri.Vallahi hocam, görüntüsü hoşuma gitmiyor; tamamen kişisel bir durum. Opera'nın iyi olduğunu ben de biliyorum ama işte.
Cyberpunk teması var çok güzel. Yine de olmaz mı? Sesler falan vujk vujk diye Cyberpunk sesleri.