Stabil olmadiktan sonra zibilyon tane ozelligi olsun..
Chrome gibi RAM canavarı nasıl stabil olabiliyor? Tamam kullanıyorum ama diğer tarayıcılar en az Chrome kadar stabil.

Şu an bu Techolay sayfası için 750 mb RAM yiyen Chrome'a bakıyorum stabil demek gelmiyor içimden, bellek fazlaysa biraz da yayvan kullanıyor ayarlamalar ile düşürülür ama en stabili denemez :D

1761508387393.webp

Yoksa eski tablari kapatmaya ayarla RAM'in azsa.
Brave'de bununla uğraşmama gerek kalmıyor ama hocam Chrome'da neden 32 GB belleğim varken bununla uğraşayım ki? :D

Fazla RAM kullanımı sıkıntı değil bana zaten. Sadece Chrome en stabil ve en işlevsel tarayıcı değil. Yoksa güzel bende kullanıyorum. Arayüzü ve Google entegrasyonu bana hitap ediyor.

Chrome; eskiden kalma bir nefretim var RAM emcükleyici.
Edge; O kadar yatırıma, çabaya ve zoraki bir şekilde sistemde kalmasına rağmen hâla yavaş ve işe yaramaz.
Opera; Özellikle son dönemdeki bütün download butonlarına verdiği reklamlarla kendini zorla indirtme çabası çok rahatsız edici.

Brave kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum, bu kadar insanın neden sevmediğini cidden anlayamadım. Hızlı, tamamen özelleştirilebilir, sistemi sömürmüyor, reklam engelleyicisi tartışmasız en iyisi vb.vb.

Opera geçmiyor attığın kaynaklarda. İşkembeden sallıyorsun şu anda.

Dostum hissedarı Qihoo 360 olan tarayıcı diyorum. Gerçekten işiniz zor. Adının geçmesine gerek yok. Sahibi ortada. Sen kullanmaya devam et. Bu attığım kaynaklardan sonra nasıl daha güvenebiliyorsun operanın arkasındaki şirket böyle iken. Sadece adı geçse daha iyi. Direkt şirket bu halde. Sen kullan kardeşim tamam ben sallıyorum.