Çözüldü SFP OpenWrt sürüm düşürme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan usmcsas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 125
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

usmcsas

Çalışkan
Hocam sürüm düşürme işleminde SFP'nin gireceği Arduino kart ve lehimlemek gerekmiyor mu? Bunu yapamam diye dedim. Rica etsem kargolasam sizde hazır bir set varsa benim SFP için de gerçekleştirebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam sürüm düşürme işleminde SFP'nin gireceği Arduino kart ve lehimlemek gerekmiyor mu? Bunu yapamam diye dedim. Rica etsem kargolasam sizde hazır bir set varsa benim SFP için de gerçekleştirebilir misiniz?

Gerek yok, videoda anlatım yapılmış.

Gerek yok, videoda anlatım yapılmış.

Çözüm

Daha önce verdiğim Link'de hazır kırılmış ve OpenWrt yüklü bir SFP modülü geliyor, bu sebeple ben lehim/ardino kart işine falan hiç girmem gerekmedi. O işler galiba OpenWrt yüklü olmayan SFP modüller için. Ben sadece lokal ağda olan bir SFP portuna modülü taktım, aynı zamanda aktif olması için fiber kabloyu takmam gerekti. Sonrasında arayüzünden Link'deki Firmware'i yükledim Video'da anlatıldığı gibi. Özel bir şey yapmadım yani...

Edit: Bu aşamada @Majdev'e bir soru sormak isterim. Video'da download hızı 1300 Mbit hızlara yükseliyor, benim için artış çok daha fazla oldu fakat upload yine 950Mbit civarlarında kaldı acaba upload hızının da 1300MBIT civarlarına yükselmesini beklemeli miydim? Belki ISP tarafından limit konmuş olabilir fakat yine de denemem gereken farklı bir şey olabilir mi diye sormak isterim.

Ürünü aldığınız AliExpress linikini özelden atar mısınız?

Tahminimce bağlı olduğunuz santralde Download limiti koymayı unutmuşlar. Upload hızınızın artacağını düşünmüyorum.

Sürüm düşürme için arayüzü kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…