SFP rootlama işleminden sonra "sending image to the FSP"'de kalıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cempehlivan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 198
Keenetic bütünleşik Ethernet-SFP portuna sahip ve 1Ge'dir. Normal aldığınız sonuç.

2.5G'lisi yolda Keenetic'in de. Neyse ağzımdan kaçtı.

Farz oldu artık elimde hazır olarak OpenWrt'li gelen Huawei ve Nokia'yı denemem. 3 sene sonunda son atışlarım bu ikisi idi.

Odi'si, Carlitoxx'u ne hikmetse online olamadık hiç.

Ah bir de zamanım olsa.

Bende Huawei ile sol çalışmasını, TTNET aboneliğim olduğuna da Nokia'a yı kullanmayı düşünüyordum.

@cempehlivan senin normal sahanda Huawei değil mi? ONT'de varsayılan Huawei idi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet haklısınız elimdeki cihazın portları 1 Gbps onu düşünmemişim en azından sol ile de çalıştığını teyit etmiş olduk.
Hocam madem elinizde Keenetic var bu konudakileri deneyebilir misiniz size zahmet?

Ipoe bacağından görmesi lazım zaten SFP'yi lokal PC'sinden erişir şekilde. Fakat fiber kıl kablo takılı iken erişim gidebilir.
Onun içinde denemediğim bir çözüm sanırım var.

Keza ben SFP'lerime ayar atarken, medya konvertera geri takmazdım. Keenetic üzerinden erişirdim. (VLAN değerini silecek sadece anlık olarak ve manuel ipoe ayarı yapacak)

Keenetic tarafında sanırım 944 sınırı var, bende max 944 alıyorum.

Elimdeki mevcut ONT: Huawei OptiXstar HG8010Hv6-10
Bende de aynı ONT var, nedense aynısını yapmama rağmen SFP O3 ile O2 arasında gidip geliyor. Huawei smartax MA5671A siparişi vermiştim, ülkeye girmiş bir daha deneyeceğim. Bölgeden bölgeye farklı doğrulama yöntemleri olabilir mi?

Hatta elinde Statik IP varsa alan adı bölümünden yönlendirme yapar ve mobil ağda bile erişebilie SFP'ye ama gerek yok. O biraz fantezi işi ama mümkün olur.

Hatta elinde Statik IP varsa alan adı bölümünden yönlendirme yapar ve mobil ağda bile erişebilie SFP'ye ama gerek yok. O biraz fantezi işi ama mümkün olur.
Dediğin mantık ile sanırım Keendns ile de erişir. Hatta statik ip ye gerekte olmaz.

ONT sağlayıcı portundayken ben KeenDNS ile erişemiyorum, siz nasıl yaptınız?
Hocam Domain ve Erişim altından ONT için ayrı bir domain atadınız mı? Örneğin alan adınız "xxxx.keenetic.pro" olsun. ONT cihazı için mesela "ONT.xxxx.keenetic.pro" yapmalısınız. Uzaktan erişim sınırsız modda olmalı, protokol HTTP ve port ise 80 olsun. Yönetim portu 80 üzerinden gerçekleşiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…