SFP rootlama işleminden sonra "sending image to the FSP"'de kalıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cempehlivan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 198
Sınırsız erişim dediğiniz nedir? Evet domain atadım, hatta SFP 192.168.1.10 arayüzünde çalışıyor ancak sağlayıcı portuna aldığım gibi web erişimi gidiyor.

Sınırsız erişim dediğiniz nedir? Evet domain atadım, hatta SFP 192.168.1.10 arayüzünde çalışıyor ancak sağlayıcı portuna aldığım gibi web erişimi gidiyor.
Sınırsız erişimden kastı yani yönlendirme yaptığınızda sanıyorum Keenetic ek olarak bir doğrulama yapmadan ONT login ekranını veriyor. Bunun önüne geçmek içinse Sınırsız erişimi seçmeniz gerek. Diğer istemci ayarını seçip ONT yerel IP adresi girmeniz gerek. Statik IP kullanmıyor iseniz bulut erişim moduna alın.

Kullandığım konfigürasyon şu şekilde.
Not: Statik IP hizmetim olduğu için ben KeenDNS modunu doğrudan erişim moduna aldım.

Ayrıca kullanıcılar ve erişim menüsünden de aşağıdaki ayarları uyguladığınıza emin olun:

Bulut modunda kullanıyorum, 502 hatası veriyor.

Eki Görüntüle 108254
Eki Görüntüle 108256
2. attığım ayarları da uyguladınız mı?

Eki Görüntüle 108254
Eki Görüntüle 108256
Bu arada 192.168.1.10 yazmışsınız ama ONT'nin yerel IP adresi olmalı. Örneğin 192.168.100.1 ise bunu aynen yazmanız gerekli.

Bu adres şu an hiçbir yere çıkmadığından ötürü bu hatayı alıyorsunuz şu an.

Keenetic'in default erişim IP adresi 192.168.1.1'dir. ONT 192.168.100.1 ise bunu aynen yazacaksınız yani.

2. attığınız Router'ın portları değil mi, ONT değil SFP 192.168.1.10
Sen benim dediğimi anlamadın boşver.

2. attığınız Router'ın portları değil mi, ONT değil SFP 192.168.1.10
Sen benim dediğimi anlamadın boşver.
Biraz karışık anlattınız. Hangi cihazları kullandığınızı ve hangi IP aralığında kullandığınızı bana tam iletmediniz ben de körlemesine gittim doğal olarak. SFP kullanıyormuşsunuz madem de SFP erişim IP nedir? Keenetic'in erişim IP'si nedir? SFP doğrudan Keenetic'e mi bağlı? Bu bilgileri verin ki bir şeyler yapalım. Benlik bir sorun yok.

Üstte belirttiğim gibi SFP ip'si "192.168.1.10". Tplink MC220L Media Converter ile bağlı. Router ip'si 192.168.1.1

Huawei SmartAX MA5671A SFP ile bende bağlanmayı başardım, Alcatel Lucent G-010S-P ile nedense O2-3 arasındaydı. [SOL]

Eki Görüntüle 108283

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…