caner

Başarılı
SFP'nin 2.5G / 10G versiyonunu hazır satan bulabilir miyiz? (Arduino falan sevdiğim işler değil).

Unifi dream machine Pro kullanıyorum şu aşağıdakilerle işimi göremez miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
SFP'nin 2.5G / 10G versiyonunu hazır satan bulabilir miyiz? (Arduino falan sevdiğim işler değil).

Attığım AliExpress linkindeki satıcıda G-010S-P için Custom Firmware yüklenmiş gönderim yapıyor. Ben de o şekilde aldım ve TR gönderimi var hala. Huawei MA5671 ile birebir aynı cihazlar hatta birbirlerine aynı yazılımlar yüklenebiliyor. Aşağıda MA5671 ile aynı olan modüllerin isimleri mevcut.

Firmware is interchangeable with:​

Merhaba, konuda belirttiğim gibi bu tür SFP’lerden uzak durun. Bu SFP’leri modifiye edemezsiniz; bir arayüzleri olmadığı için OLT ile herhangi bir bağlantı kuramazsınız. Türkiye’de bu tür SFP’lerden çok var. Hatta, ben de zamanında aynı hataya düşüp bir Huawei ONU SFP almıştım ancak düzenleyemediğim için iade etmek zorunda kaldım. Bu SFP’leri kullanabilmeniz için ISS firmasının bu tür SFP’leri kaydetmesi gerekiyor ki bu da mümkün değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığım AliExpress linkindeki satıcıda g-010S-P için Custom Firmware yüklenmiş gönderim yapıyor. Ben de o şekilde aldım ve TR gönderimi var hala. Huawei MA5671 ile birebir aynı cihazlar hatta birbirlerine aynı yazılımlar yüklenebiliyor. Aşağıda MA5671 ile aynı olan modüllerin isimleri mevcut.

Firmware is interchangeable with:​

Selam, ben de siparişi oluşturdum, büyük ihtimal ile senin daha erken deneme fırsatın olacak haber verebilir misin sonuçları , teşekkürler.

Selam, ben de siparişi oluşturdum, büyük ihtimal ile senin daha erken deneme fırsatın olacak haber verebilir misin sonuçları , teşekkürler.
Merhaba, ben alıp çalıştırdım SOL üzerinde bir sorun yaşamadım. Sadece default IP adresine dikkat etmek gerekiyor. 192.168.2.10 ya da 192.168.1.10 üzerinden kullanıcı arayüzüne erişebiliyorsunuz.