Doge Yetkin Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 838 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 459 13 Temmuz 2025 #1 Sabun, deterjan ve bulaşık makinesiyle yıkamak dışında protein tozunun Shaker'da kalan kötü kokusunu gidermek için yöntemleriniz nelerdir?
Sabun, deterjan ve bulaşık makinesiyle yıkamak dışında protein tozunun Shaker'da kalan kötü kokusunu gidermek için yöntemleriniz nelerdir?
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 13 Temmuz 2025 #2 Doge dedi: Sabun, deterjan ve bulaşık makinesiyle yıkamak dışında protein tozunun Shaker'da kalan kötü kokusunu gidermek için yöntemleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Ağzı açık beklet.
Doge dedi: Sabun, deterjan ve bulaşık makinesiyle yıkamak dışında protein tozunun Shaker'da kalan kötü kokusunu gidermek için yöntemleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Ağzı açık beklet.
KS KS Doge Yetkin Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 838 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 459 13 Temmuz 2025 #3 8898 dedi: Ağzı açık beklet. Genişletmek için tıkla... Aklı olan öyle yapıyordur zaten.
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 13 Temmuz 2025 #4 Doge dedi: Aklı olan öyle yapıyordur zaten. Genişletmek için tıkla... Aklı olan yıkar da zaten. Başka yöntemin olduğunu sanmıyorum.
Doge dedi: Aklı olan öyle yapıyordur zaten. Genişletmek için tıkla... Aklı olan yıkar da zaten. Başka yöntemin olduğunu sanmıyorum.
senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.112 Çözümler 31 Beğeniler 2.851 Yer İstanbul 13 Temmuz 2025 #5 O koku çıkmıyor maalesef. Sırf bu yüzden kakaoludan çilekliye geçmiştim ben. Soğuk suyla ovalamayı deneyebilirsin. Bir miktar azaltıyor.
O koku çıkmıyor maalesef. Sırf bu yüzden kakaoludan çilekliye geçmiştim ben. Soğuk suyla ovalamayı deneyebilirsin. Bir miktar azaltıyor.
KS KS Doge Yetkin Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 838 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 459 13 Temmuz 2025 #6 senuzulme dedi: O koku çıkmıyor maalesef. Sırf bu yüzden kakaoludan çilekliye geçmiştim ben. Soğuk suyla ovalamayı deneyebilirsin. Bir miktar azaltıyor. Genişletmek için tıkla... Benim çileklide de kahvelide de aynı koku var. Şimdi hatırladım da karbonat falan kullananlar vardı ama detayını bilmiyorum.
senuzulme dedi: O koku çıkmıyor maalesef. Sırf bu yüzden kakaoludan çilekliye geçmiştim ben. Soğuk suyla ovalamayı deneyebilirsin. Bir miktar azaltıyor. Genişletmek için tıkla... Benim çileklide de kahvelide de aynı koku var. Şimdi hatırladım da karbonat falan kullananlar vardı ama detayını bilmiyorum.
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 13 Temmuz 2025 #7 Doge dedi: Benim çileklide de kahvelide de aynı koku var. Şimdi hatırladım da karbonat falan kullananlar vardı ama detayını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Karbonatı çıkarmak için silmen veya yıkaman da gerekecek.
Doge dedi: Benim çileklide de kahvelide de aynı koku var. Şimdi hatırladım da karbonat falan kullananlar vardı ama detayını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Karbonatı çıkarmak için silmen veya yıkaman da gerekecek.
senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.112 Çözümler 31 Beğeniler 2.851 Yer İstanbul 14 Temmuz 2025 #8 Doge dedi: Benim çileklide de kahvelide de aynı koku var. Şimdi hatırladım da karbonat falan kullananlar vardı ama detayını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok bekletme. İşin biter bitmez temizle. O koku bekledikçe çoğalıyor.
Doge dedi: Benim çileklide de kahvelide de aynı koku var. Şimdi hatırladım da karbonat falan kullananlar vardı ama detayını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok bekletme. İşin biter bitmez temizle. O koku bekledikçe çoğalıyor.
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.494 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.844 14 Temmuz 2025 #9 Her kullanim sonrasi su ile calkalayip kurula. Ancak ben direkt yikiyorum sabun ile her gun. Hijyen acisindan yikayin her gun.
Her kullanim sonrasi su ile calkalayip kurula. Ancak ben direkt yikiyorum sabun ile her gun. Hijyen acisindan yikayin her gun.
KS KS Doge Yetkin Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 838 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 459 14 Temmuz 2025 #10 @Testo Unit Zaten öyle yapıyorum. Bu arada karbonatla çalkalamayı denediğimde bayağı kokuyu giderdi ama sıfır değil. Bugün de bekleticem bakalım.
@Testo Unit Zaten öyle yapıyorum. Bu arada karbonatla çalkalamayı denediğimde bayağı kokuyu giderdi ama sıfır değil. Bugün de bekleticem bakalım.