Detaylar
Kim cevapladı?Ağzı açık beklet.Sabun, deterjan ve bulaşık makinesiyle yıkamak dışında protein tozunun Shaker'da kalan kötü kokusunu gidermek için yöntemleriniz nelerdir?
Doge
Yetkin
- Makaleler
- 1
Aklı olan öyle yapıyordur zaten.
Aklı olan yıkar da zaten. Başka yöntemin olduğunu sanmıyorum.
Doge
Yetkin
- Makaleler
- 1
Benim çileklide de kahvelide de aynı koku var. Şimdi hatırladım da karbonat falan kullananlar vardı ama detayını bilmiyorum.O koku çıkmıyor maalesef. Sırf bu yüzden kakaoludan çilekliye geçmiştim ben.
Soğuk suyla ovalamayı deneyebilirsin. Bir miktar azaltıyor.
Benim çileklide de kahvelide de aynı koku var. Şimdi hatırladım da karbonat falan kullananlar vardı ama detayını bilmiyorum.
Karbonatı çıkarmak için silmen veya yıkaman da gerekecek.
Çok bekletme. İşin biter bitmez temizle. O koku bekledikçe çoğalıyor.Benim çileklide de kahvelide de aynı koku var. Şimdi hatırladım da karbonat falan kullananlar vardı ama detayını bilmiyorum.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Her kullanim sonrasi su ile calkalayip kurula. Ancak ben direkt yikiyorum sabun ile her gun. Hijyen acisindan yikayin her gun.
Doge
Yetkin
- Makaleler
- 1
@Testo Unit Zaten öyle yapıyorum.
Bu arada karbonatla çalkalamayı denediğimde bayağı kokuyu giderdi ama sıfır değil. Bugün de bekleticem bakalım.
Bu arada karbonatla çalkalamayı denediğimde bayağı kokuyu giderdi ama sıfır değil. Bugün de bekleticem bakalım.