Shell ınfrastructure host yüzünden dosya silinmiyor

Kağangncr

Uzman
Video veya klasör silerken Shell ınfrastructure host yüzünden silememe bu neden kaynaklanıyor acaba?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-09 163135.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 112
Bu yazılımla silinmeyen dosyaları kolayca silebilirsiniz. Yazılım size dosyayı kullanan programları gösterip onları kapatmanızı sağlıyor.

Teşekkür ediyorum. Peki bu sorun neden kaynaklanıyor? Olabilir.

Video veya klasör silerken Shell ınfrastructure host yüzünden silememe bu neden kaynaklanıyor acaba?
Bu bendede oluyor. Bir kaç dakika bekledikten sonra shift+delete ile siliniyor. Yeniden başlattıktan sonra da silebiliyorsunuz. Ekran kaydını Windows+Shift+R ile mi aldınız?

Ekstra olarak Shell Infrastructure Host'u görev yöneticisinden devre dışı bırakabilirsiniz.

Yeniden başlattım düzelmedi birkaç gündür yapıyor anlamadım hayır OBS ile almıştım.

Görev Yöneticisi'nden Shell ınfrastructure Host'u sonlandırmayı dener misiniz? 24H2 sürümünde son güncellemelerle olmaya başladı bu durum.

Görev Yöneticisi'nden yapınca komple siyah oluyor ekran 24H2 henüz geçiş yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…