Benzer konular
- Soru
Bu bendede oluyor. Bir kaç dakika bekledikten sonra shift+delete ile siliniyor. Yeniden başlattıktan sonra da silebiliyorsunuz. Ekran kaydını Windows+Shift+R ile mi aldınız?Video veya klasör silerken Shell ınfrastructure host yüzünden silememe bu neden kaynaklanıyor acaba?
Bu bende de oluyor. Birkaç dakika bekledikten sonra Shift+delete ile siliniyor. Yeniden başlattıktan sonra da silebiliyorsunuz. Ekran kaydını Windows+Shift+r ile mi aldınız?
Ekstra olarak Shell ınfrastructure Host'u Görev Yöneticisi'nden devre dışı bırakabilirsiniz.
Görev yöneticisinden Shell Infrastructure Host'u sonlandırmayı dener misiniz? 24H2 sürümünde son güncellemelerle olmaya başladı bu durum.Yeniden başlattım düzelmedi birkaç gündür yapıyor anlamadım hayır OBS ile almıştım.
Görev Yöneticisi'nden Shell ınfrastructure Host'u sonlandırmayı dener misiniz? 24H2 sürümünde son güncellemelerle olmaya başladı bu durum.
@Recep Baltaş hocamın attığı program ile silmeyi deneyin o zaman. Başka bir şey gelmiyor aklıma.Görev Yöneticisi'nden yapınca komple siyah oluyor ekran 24H2 henüz geçiş yapmadım.![]()