Detaylar
Kim cevapladı?Bu yazılımla silinmeyen dosyaları kolayca silebilirsiniz. Yazılım size dosyayı kullanan programları gösterip onları kapatmanızı sağlıyor.
Windows'ta bilinmeyen bir şey tarafından engellenen dosyaları silmek için ücretsiz bir araçtır.
- Enes3078
- dosya erişime açık değil dosyayı kullanan programlar erişim engellendi hatası lockhunter
- Sistem Araçları
- Makaleler
- 62
Bu bendede oluyor. Bir kaç dakika bekledikten sonra shift+delete ile siliniyor. Yeniden başlattıktan sonra da silebiliyorsunuz. Ekran kaydını Windows+Shift+R ile mi aldınız?Video veya klasör silerken Shell ınfrastructure host yüzünden silememe bu neden kaynaklanıyor acaba?
Ekstra olarak Shell Infrastructure Host'u görev yöneticisinden devre dışı bırakabilirsiniz.
Kağangncr
Uzman
Bu bende de oluyor. Birkaç dakika bekledikten sonra Shift+delete ile siliniyor. Yeniden başlattıktan sonra da silebiliyorsunuz. Ekran kaydını Windows+Shift+r ile mi aldınız?
Ekstra olarak Shell ınfrastructure Host'u Görev Yöneticisi'nden devre dışı bırakabilirsiniz.
Yeniden başlattım düzelmedi birkaç gündür yapıyor anlamadım hayır OBS ile almıştım.
- Makaleler
- 62
Görev yöneticisinden Shell Infrastructure Host'u sonlandırmayı dener misiniz? 24H2 sürümünde son güncellemelerle olmaya başladı bu durum.Yeniden başlattım düzelmedi birkaç gündür yapıyor anlamadım hayır OBS ile almıştım.
Kağangncr
Uzman
Görev Yöneticisi'nden Shell ınfrastructure Host'u sonlandırmayı dener misiniz? 24H2 sürümünde son güncellemelerle olmaya başladı bu durum.
Görev Yöneticisi'nden yapınca komple siyah oluyor ekran 24H2 henüz geçiş yapmadım.
- Makaleler
- 62
@Recep Baltaş hocamın attığı program ile silmeyi deneyin o zaman. Başka bir şey gelmiyor aklıma.Görev Yöneticisi'nden yapınca komple siyah oluyor ekran 24H2 henüz geçiş yapmadım.![]()