zxtnq

Uzman
maxresdefault.webp

Persona 3 portable, lise öğrencilerinin geceleri ortaya çıkan gizemli bir zaman diliminde (Karanlık Saat) dünyayı tehdit eden varlıklarla mücadele etmesini konu alır.

Ana karakter, özel bir gücü olan Persona'ları kullanabilen bir öğrencidir ve UMDİB adlı grupla birlikte insanların bastırılmış korku ve arzularından doğan Shadow'lara karşı savaşır. Oyun; ölüm, zamanın değeri, hayatın anlamı ve insan ilişkileri gibi ağır temaları işler.

--------------------------
Çeviri durumu: ~%10

İnternette çevrilmiş Persona 3 Portable yaması bulamadığımız için böyle güzel bir oyun serisine yama çıkarmaya karar verdik. Bir süredir 3 kişilik ekip ile oyun çevirimiz devam etmekte amacımız oyunun doğallığını bozmadan tamamen çevirmek ve bazı yerlerde yapay zeka yardımı ile destek alıyoruz

1766781066735.webp

Şu anlık Persona 3 Portable oyununun PSP halini çeviriyoruz fakat pc sürümlerine (Steam ve Microsoft store) portlamayı düşünüyoruz. Yama ilk çıktığı zaman PPSSPP emülatörü ile oyunu hem bilgisayardan hemde mobilden rahatlıkla oynanabilecektir.

1766781277453.webp

(Karanlık Saat yazısı bozuk görünüyor fakat bu PPSSPP emülatöründen kaynaklı)

1766781553169.webp

Çıkış Tarihi: Kesin bir tarih yok fakat 2 ila 5 ay içerisinde çıkarmayı planlıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merakla bekliyoruz efenim. Kolay gelmesi dilegi ile. CSO uyumluluguna dikkat edilirse sevinirim, bazi yamalar CSO ile calismiyor, neyin tetikledigini bilmiyorum maalesef. Birileri FES'e de el atsa super olacak. Portable'da Kotone disinda bir olay yok. Ah ulan FES, uzumlu kekim be.
Beklentiniz için teşekkür ederim. Eğer Portable'ın çevirisini bitirirsek ve kimse FES ile ilgilenmez ise FES'in de çevirisini yapabiliriz.

Evet haklısınız mevcut yama tamda anlattığınız gibi. Sizin çalışmanızın daha iyi olacağı belli beklemedeyiz.
Çok teşekkür ederim. Elimizden geldiğinde kaliteli bir şekilde çeviri yapmaya özen göstereceğiz.

Portable daha çok kız karakteri de denemek için zaten, elinize sağlık dostum. Çok sevindim bu yamaya, umarım en kısa zamanda çıkar oynarız. Kolay gelsin.