Hadi bakalım, inşallah aldık bekliyoruz oyunu valla kolay gelsin dostum.inşallah yazın başlarında en azından pc sürümünü düşünüyoruz pc sürümünde bahsettiğim hata yok en azından.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi bakalım, inşallah aldık bekliyoruz oyunu valla kolay gelsin dostum.inşallah yazın başlarında en azından pc sürümünü düşünüyoruz pc sürümünde bahsettiğim hata yok en azından.
Teşekkür ederim hocam.Hadi bakalım, inşallah aldık bekliyoruz oyunu valla kolay gelsin dostum.
yama durumu: ilerleme yok maalesef. YKS ve bazı işlerimden dolayı devam edemiyordum yamaya bundan dolayı çok özür dilerim tekrardan. çok beklettiğimin farkındayım ve bunun için belki erken erişim olarak yamayı çıkarabilirim, konuşmak istediğim diğer bir konu ise eskiden olduğum ekipteki arkadaş bu konuyu hâlâ kullanmamla alakalı bir yorum yapmış. Zamanında izin aldığım ve izin verildiği için yayınladığım bu konudan durum güncellemesi vb. şeylere devam ediyor, başka insanların sorusu olursa onlara cevap veriyorum. Eğer o ekip bu yama ile alakalı benimle konuşmak istiyorlarsa bu konu üzerinden konuşabilirler. boşu boşuna halihazırda yanan ateşin üzerine benzin dökülmesin.