• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Shin Megami Tensei: Persona 3 Portable (PSP) Türkçe çeviri duyurusu

Rica ederim. Keşke daha çok yardımcı olabilseydim ama maalesef elimden bu kadar geliyor anca.

Hocam zaten macOS kullanıyorsunuz maalesef tool desteği Windows dışında daha da kısıtlı.

Metin düzlenmediği için böyle yazma gereği duydum.

Yamanın şu anki durumu tam olarak şöyle:

Ana hikaye: %85-90

Sosyal bağlar: %5-10

Görseller ve diğer kısımlar: %20

Küçük bir aksaklıktan dolayı kısa bir süre yamayı devam ettirmeyi bırakmıştık fakat şu anda tam hızla devam ediyoruz. Önceden belirttiğim tarih arasında çıkarmayı planlıyoruz.

kolay gelsin kral bekliyoruz elinize sağlık şimdiden

Son düzenleme:
Hocam bu sadece psp için mi? Bilgisayar içinde çıkacak mı? Ona göre alıcam pc den

Hocam bu sadece psp için mi? Bilgisayar içinde çıkacak mı? Ona göre alıcam pc den
Pc sürümüne bakıyoruz ama şu anda pek çözemedik font olaylarını. Şu anlık psp sürümüne devam ediyoruz.

Konu ölü gibi durabilir bunun sebebi konuda cevaplanacak bir şey kalmaması. Bayadır aktif olmadığı için yazma gereği duydum.

Proje durumu:

maalesef çok bir ilerlememiz yok fakat hâlâ devam ediyoruz. Sosyal bağlarda sadece +%10 gibi az sayıda ilerlememiz olsa da devam ediyoruz ve hedefimiz bu ay yada haziran başları(en kötü ihtimal) olarak devam ediyor.

Son düzenleme:
hocam merhaba hem hal hatır sorayım hemde son durum nedir bi sorayım dedim kolay gelsin

hocam merhaba hem hal hatır sorayım hemde son durum nedir bi sorayım dedim kolay gelsin
sağ olasın en son mesajımda attığım gibi + oyunun sahne arasına geçerken ki siyah ekranda kalma sorununu düzeltmeye çalışıyoruz teşekkür ederim. Ayrıca bu zamana kadar beklettiğimiz için de özür diliyorum.

estağfurullah kolay gelsin var mı bi tahmin peki ne zamana çıkacağına dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…