B
ByeRED
Ziyaretçi
Merhaba Techolay severler.
Shizuku nedir?
Bir PC'ye erişiminiz ve Android akıllı telefonunuzu bilgisayara bağlayabileceğiniz bir kabloya ihtiyacınız olacaktır. Shizuku, genelde root edilmiş bir akıllı telefona sahip olmayan ancak root ayrıcalıkları gerektiren belirli izinleri kullanmak isteyen kişiler için kullanışlı bir uygulamadır.
Ben genelde güvenmediğim uygulamalara root yetkisi vermek yerine shizukuya yetki veriyorum
Nasıl kullanılır?
Root yetkisi vererek.
ADB yetkisini vererek.
Kablosuz hata ayıklama yetkisi vererek
Ekran görüntüleri:
Shizuku destekleyen uygulamalar:
github.com
Konu şahsıma ait olup sorumluluk size aittir
Shizuku nedir?
Bir PC'ye erişiminiz ve Android akıllı telefonunuzu bilgisayara bağlayabileceğiniz bir kabloya ihtiyacınız olacaktır. Shizuku, genelde root edilmiş bir akıllı telefona sahip olmayan ancak root ayrıcalıkları gerektiren belirli izinleri kullanmak isteyen kişiler için kullanışlı bir uygulamadır.
Ben genelde güvenmediğim uygulamalara root yetkisi vermek yerine shizukuya yetki veriyorum
Nasıl kullanılır?
Root yetkisi vererek.
ADB yetkisini vererek.
adb shell sh /storage/emulated/0/Android/data/moe.shizuku.privileged.api/start.shKablosuz hata ayıklama yetkisi vererek
Ekran görüntüleri:
Shizuku destekleyen uygulamalar:
GitHub - timschneeb/awesome-shizuku: Curated list of awesome Android apps making use of Shizuku
Curated list of awesome Android apps making use of Shizuku - timschneeb/awesome-shizuku
Konu şahsıma ait olup sorumluluk size aittir
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: